Galen onsdagskväll,

Kvällen började ganska tråkigt. Vi var ett helt gäng som gick till Ego. Efter ca en halvtimme gick nästan hela gänget vidare till The taste. Vi stannade kvar i förhoppningen om att vi skulle gå till white room efteråt men så blev det såklart inte. Arga som bin gick vi mot tunnelbanan för att åka hem. Men självklart så har tunnelbanan slutat gå och det går inga bussar så vi skulle bli tvugna att  GÅ till centralen. Inte för att det är särskilt långt men med skyhöga klackar och 10 minusgrader kändes det inte som ett alternativ. Therese och jag slog oss uppgivet ner vid en tom busshållsplats. Vi hann bara sitta där i några sekunder innan vi blev uppraggade av några småkillar. Vi bestämde oss för att gå till mcdonalds och värma oss. Vi satt där på mcdonalds i över två timmar och fick reda på mycket om dessa småkillar. De var födda år 1991 och bodde i solna. Philip var oskuld och ville gärna bli av med den men det viktigaste av allt, MARTIN ÄR BÖÖÖÖG! ( Internskämt ).

När vi tillslut hittade bussen som skulle gå till gullmarsplan så var vi överlyckliga. Den lyckan höll i sig ända tills vi kom fram till gullsmarsplan och insåg att alla bussar mot huddinge var inställda. Nu var nära på att ta en taxi tillsammans med en väldigt "feminin" kille men istället så hittade vi en otroligt trevlig busschafför som släppte in oss på sin buss så att vi fick värma oss och sedan efter lite övertalning så satte han på hög musik. Vi släppte loss inne på partybussen och det är en upplevelse vi sent kommer att glömma.

När bussen mot södertälje tillslut kom så ville vi inte åka hem längre. Nu var vi taggade igen så vi hittade på egna sånger och sjöng högt och ljudligt hela vägen hem. Hemma så rotade vi i alla skåp och hittade det optimala fyllekäket. Chips, Vanlijte, Granatäpple sorbet och lite vatten MED is i. Haha sen gick vi och la oss i skedställningen och somnade på stört.

Jag saknar redan våra små 16-åringar men som tur var så tog therese lidingökillens nummer så nu kan vi ju ringa honom när vi känner för att ha lite donken sällskap.

Kvällen blev rätt lyckad ändå när man tänker tillbaka på det.

Gammal kärlek rostar aldrig,

Gammal kärlek rostar aldrig. Det ordspråket stämmer så jävla väl. Om man verkligen har älskat någon så slutar man nog aldrig göra det. Man kanske kan sluta vara kär men man slutar aldrig att bry sig om den andra.


I just want you to know...

Folk säger att tiden läker alla sår men det tror jag inte ett dugg på. Jag tror att smärtan kanske försvinner med tiden men ärren finns nog alltid kvar...

Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och den kan ingen ta ifrån dig men nu måste jag försöka gå vidare, jag blir sinnessjuk av att alltid må dåligt över dig.

T, jag hoppas att du blir lycklig för det förtjänar du. Jag önskar att jag var den som kunde göra dig lycklig men det är jag inte. Men snälla kan du göra mig en sista tjänst? Glöm mig aldrig!

Sjung om studentens lyckliga dar?

Nu är det inte många veckor kvar till studenten, och det känns så jäkla bra.
Jag ligger lite efter i skolarbetet men det får jag ta igen. Annars så finns ju alltid komvux. ;) De flesta kommer nog vakna upp dagen efter studenten och inte ha någon aning om vad de ska göra, men inte jag inte.

Jag vet precis vad jag ska göra. Väskan ska vara packad och klar redan på studentdagen och bara några få dagar senare så drar jag med mig min trogna följeslagare Therese Loberg ut ur landet. Vi har nämligen fått jobb på Scandinavian Party Crew.

Ingen trodde nog på allvar att vi skulle få det när vi sökte, men nu har de äntligen ringt och bekräftat att jobbet är vårat. Av flera hundra sökande så har de valt ut just oss! Jag är så lycklig. Vi åker i alla fall i början av juni och kommer hem i slutet av augusti så vi blir borta i nästan 3 månader.

Det känns som ganska lång tid men egentligen, vad har jag att komma hem till? Jag har ingen pojkvän, inget fast jobb, ingen skola...Sen kommer jag självklart att sakna mina vänner och min familj. Men hey det är ju faktiskt bara 3 månader, sen kommer vi hem igen!
Jag är i alla fall väldigt glad och förväntansfull inför det här jobbet och jag hoppas hoppas hoppas att vi får komma till en bra ort. Orterna som de står emellan är Ayia Napa, Magaluf, Alanya och Rhodos. Jag hoppas på Magaluf men jag blir glad för vad det än blir. Nu måste jag börja tjäna lite pengar så att jag har råd att resa, sedan måste jag träna och bli fit innan också men det löser sig alltid.
Jag har en känsla av att det här kommer bli den bästa sommaren i mitt liv!

Ps. Vi har fått studentmössorna nu, titta så fin min är,

image127 

Skärtorsdagen på Fellows,

Skärtorsdagen spenderade jag på Fellows. Det var modevisning och sedan partaj för hela slanten. Det var superkul ända fram tills klockan slog 1, då fick kvällen ett snabbt slut.

Jag föll ner för en lång trappa och landar självklart på mitt eget ben. Jag trodde att benet var brutet eftersom att jag inte kunde röra på det men efter en stund så visade det sig att det var en kraftig stukning. Jag kunde i alla fall inte dansa mer den kvällen så jag satte mig och tittade på min kära storasyster som dansade väldigt intimt tillsammans med en snygging från huddinge...

Efter lite snack med en kille från märsta tyckte jag att det var dags att halta hem. Mina trogna vänner Therese och Hanna följde givetvis med mig och såg till att jag hamnade på rätt nattbuss och tur var det för vem vet vart jag hade hamnat annars?

En stackars kille blev av med sin mobiltelefon i taxin och en stackars gubbe blev slagen blodig vid nattbussen men hur som helst var det en lyckad skärtorsdag ,trots min klantighet...
Tack tjejer för en oförglömlig kväll.


Vänskap,

Alla borde ha åtminstone två vänner - En att tala med och en att tala om.

image125


Påskmust i rumpan,

- Tessan, vad gör du?
- Jag rapar för jag hade påskmust i rumpan.

Haha min vän är inte korkad, hon har bara språkfel. Så det så! ;)

Tråkigt med textkommunikation,

Textkommunikation.Textkommunikation...Textkommunikation...Textko.....SNARK!

Ska skriva en novell om lugnet efter tsunamin. Hemskt ämne, hemsk skrivkramp, hemsk lärare! *suck*

Tankar om sex,

Varför ska folk alltid ha sex för tidigt? Det förstör ju all spänning. Sex är kanske viktigt men kärlek är fan så mycket viktigare!

Sex är meningsfullt, som konst.
Och man stressar inte fram konst. 


Lillfredag,

Idag har vi fått de nya biljetterna till studentskivan. För er som inte redan visste det så är det på Fellows den 5/5. Det kommer bli en grym fest! Köp din biljett redan idag, imorgon kan det vara försent!

image124

Känner mig lite ensam,

I hear the ticking of the clock I'm lying here, the room's pitch dark.

I wonder where you are tonight, No answer on the telephone.


Coldplay,

Tell me you love me, come back and haunt me.



Jag blir galen,

Sluta missförstå allting!

Jag är rädd för mig själv,

Jag är rädd för mig själv. Jag har tappat min förmåga att bli kär...
Jag tror att jag har fått någon slags känslomässig spärr som gör det omöjligt för mig att känna någonting överhuvudtaget. Ni kanske tycker att det här låter skönt men då kan jag informera er om att det är det inte. Jag vill kunna bli kär igen.

Jag vill vara nyförälskad och gå runt i en rosa dimma och enbart tänka på den personen hela tiden och alltid vilja vara tillsammans med honom. Jag vill ha någon som jag kan prata i telefon med om nätterna och småbråka om vems tur det är att lägga på luren först. Jag vill verkligen känna den där varma känslan inom mig som man enbart kan känna när man är nykär, men jag kan inte.


Kärleksförklaring till min bästa vän,

Jag är så otroligt glad att jag har dig Therese Loberg. Du är min absolut bästa vän och jag skulle göra allting för dig. Du är verkligen den personen som jag vill dela allting med. Innan vi blev vänner så var det väldigt viktigt för mig att ha en "pojkvän" som jag kunde dela roliga saker med ,men nu när jag har dig känns det inte som att jag behöver någon pojkvän. Du är den personen som jag vet alltid finns där när jag har det svårt och du är den som jag kan ringa mitt i natten utan någon speciell anleding, bara för att prata. Jag vill bara att du ska veta att jag skulle ta en kula för dig och du är den bästa vännen som någon kan få. Tack för att jag får vara din vän!

When it hurts to look back, and you're scared to look ahead, you can look beside you and your best friend will be there.


Fin,

If I wanted silence
I would whisper
And if I wanted loneliness
I'd choose to go
And if I liked rejection
I'd audition
And if I didn't love you
You would know.

Hemma en lördagskväll = Trist

Har varit hemma en hel lördagskväll. Den första hemmakvällen på väldigt väldigt länge. Jag trodde att det skulle vara skönt och att jag skulle må bra av det men jag får nästan ångest. Ångest över att ha missat någonting kul och ångest över att ha slösat bort en hel lördagskväll. Det enda som var bra med den här hemmakvällen var att jag fick spendera tid tillsammans med min absolut bästa vän Therese.


Vi tittade på melodifestivalen och sen var vi helt sjukt taggade på att gå ut men eftersom att vi bestämt oss för att vara hemma HELA kvällen så försökte vi hitta annat att göra. Vi ringde till K för att kanske bli lite underhållna av honom ett tag men han var tråkig som fan. Så vi åt och satt framför datorn och sedan funderade vi på att visa brösten för några fjortisar som stod nedanför balkongen, det var nog då vi insåg att vi var uttråkade.


Vi lyckades i alla fall hinna med en del "tjejgrejer" nu när vi äntligen hade lite tid över. Jag sminkade Therese så att hon såg ut som att hon skulle söka jobb på malmskillnadsgatan och så målade jag naglarna i en stark rosa färg. På tal om nagellack så läste jag någonstans att vårens färg på nagellack skulle vara grått och vitt. Låter väldigt trist om ni frågar mig.


Slutsatsen av denna hemmakväll är att det är väldigt onödigt att vara hemma en hel lördagskväll för att ladda batterierna. Det kan man lika gärna göra bland goda vänner ute i krogvimlet. Jag tycker att man ska leva så länge man kan och nu är vi unga och borde ta vara på den här tiden. Så nästa helg blir det party för hela slanten. Det kan ni hoppa upp och sätta er på!


Ta det lugnt...Nooooot! / Josefinast


Full som en kastrull?

image120

Tittade igenom mina bilder på datorn och hittade den här. Full som en kastrull! ;)

Dagens ordspråk,

Dagens ordspråk: Tugga aldrig gammalt tuggumi


Mitt sätt att säga förlåt,

Jag ljög för dig idag, Hoppas att du kan förlåta mig...

image118

Friskis och svettis,

Jag är nyss hemkommen ifrån friskis och svettis, har  varit där och kört ett stenhårt danspass. Det var väldigt kul. Det roligaste var nog gubben som var med och dansade som inte hade någon som helst taktkänsla. Haha han snurrade åt höger när man skulle snurra åt vänster och tvärtom.
 
Jag kunde inte koncentrera mig speciellt mycket eftersom att han var så rolig att titta på men bra träning fick jag i alla fall. Imorgon ska jag och Therese och Lina i min klass testa streetdance. Det ska också bli jätte roligt!

Måste börja komma i form nu, sommaren närmar sig med stormsteg!

Det är mig det är fel på, inte dig,

I guess there's just a part of me that likes to bring you down
Just to keep you around
Cuz the day that you realize how amazing you are
You're gonna leave me.

Jag vill alltid vara din vän,



Hittade de här bilderna på skoldatorn. De påminner mig om allt kul som vi har gjort tillsammans. Du är nog den finaste killen jag någonsin har träffat och jag vill ALLTID vara din vän, får jag det? :)


Blodskräck,

De två senaste dagarna har gått i blodets tecken. Igår skulle vi sticka oss i fingret på naturkunskapen för att se vilken blodgrupp vi hade. Jag var förmodligen B positiv, vad nu det innebär. :S Vi gjorde också en liten hälsoundersökning av oss själva vilket gav oroande resultat. Jag hade lågt blodtryck och min lungkapacitet var skit. Jag borde kanske genomgå en riktig hälsoundersökning snart så att jag inte bara går och dör någon dag.

Men i alla fall, idag så kom blodbussen till våran skola och jag och Tessan bestämde oss för att gå ut och lämna lite blod. När vi kom ut i blodbussen var det första jag såg en gammal gubbe som låg och blev tömd på flera påsar blod. Jag fick lite lätt panik eftersom att jag verkligen inte tycker om blod, men Therese höll modet uppe. Vi hann inte lämna något blod eftersom att våran lektion började men nu ska vi snart tillbaka till blodbussen och så ska i alla fall Therese lämna några rör blod. Jag får se om jag vågar...

Fan vad feg jag är, det är helt sjukt vad feg jag är! 




It still hurts,

T, jag vill så gärna kunna lita på dig igen men det verkar omöjligt.

Your promises they look like lies
Your honesty's like a back that hides a knife

Studentskivan,

Våran studentskiva är nu officiellt flyttad till den 5 maj på Fellows. Det kommer bli toppen tror jag. :)



Why?,

Why do you put me on a pedestal?
I'm so up high that I can't see the ground below
So help me down you've got it wrong
I don't belong there.

Me against the world,

I'm a nightmare, a disaster
That's what they always said
I'm a lost cause, not a hero
But I'll make it on my own
I'm gonna prove them wrong
Me against the world


It's me against the world

Aldrig mer alkohol,

Har försökt krydda vardagen med en massa alkohol i helgen. Jag har inte lyckats. Det enda jag har lyckats med är att skapa en massa problem för mig själv som jag nu måste spendera hela veckan med att reda ut. Jag är så trött på mig själv. Nästa helg ska bli en vit helg!


Mando diao,

Igår mådde jag inte speciellt bra men jag lyckades ändå pallra mig iväg till "cirkus" för att se Mando Diaos konsert. Jag visste inte speciellt mycket om dem innan men eftersom att jag fick biljetten i julklapp var jag ju tvungen att ge det en chans, och det visade sig att Mando Diao var väldigt väldigt bra. Spelade verkligen musik som jag gillar!

Innan de började spela så var Adam Tensta och någon annan rappare på scenen. Blev riktigt imponerad av Adam Tensta måste jag säga. Mycket bättre live!

För er som inte vet så mycket om Mando Diao så kan jag upplysa er om att de är ett svenskt rockband från borlänge som varit ett band sedan 1999. De har 5 medlemmar, som de flesta ser väldigt bra ut enligt mig. ;)

image105

Lycka,

Nu har jag äntligen fått min rosa lilla dator ifrån dell och jag är överlycklig. Den kom hem till mig i ett litet paket flera veckor innan planerat datum. Den fungerar hittills alldeles perfekt och jag är sjukt nöjd med mitt val av dator även om den blev lite dyrare än planerat.


Svartsjuk?,

Jag?!? Näääääej jag vill bara inte att du ska titta åt någon annan tjej än mig så länge du lever. Om det är att vara svartsjuk, så Ja det kanske jag är...

Bevis på att mirakel kan inträffa,

Måste säga att det skedde många mirakel den 29:onde februari i år. Jag är fortfarade i chocktillstånd.

Men träffade jag mannen i mina drömmar?
- Det återstår att se..




RSS 2.0