Lill lördag,

Ikväll ska powerpuff pinglorna ut och slira. Ni hittar oss förmodligen stupfulla på den lokala huddingepuben eller Harry B James. Vi startar kvällen med en rejäl middag så att vi står oss hela kvällen (men flickorna lär ändå tjata om fyllekäk vid 1 snåret ), sedan åker vi hem till Mille aka Tommy och piffar oss tills ni inte känner igen oss längre. Sedan blir det till att titta på top model såklart (ingen lyckad kväll utan lite top model intriger). Vi får se vart kvällen leder men jag har en känsla av att den kommer att spåra. (Den gör ju oftast det.)

Puss och kram, vi syns kanske på stan.






Dreaming of you,

I never knew I had a dream
Until that dream was you.

Jakten på "mr right",

Tror ni på att det finns en enda person som det är meningen att man ska vara tillsammans med? Som om någon högre makt har skapat denna person för att just ni två ska vara med varandra? En "Mr right" som aldrig sviker, aldrig bedrar, som man kan vara lycklig tillsammans med resten av livet? Om det nu finns det, vad händer då om man har hittat honom men låtit honom gå? Får man då aldrig en andra chans till att bli lycklig? Är det verkligen så att det finns en enda människa som är rätt för en och om man inte hittar honom/henne eller gör det men låter personen försvinna så är det kört sen?


Jag trodde verkligen att jag hade hittat rätt person. Den personen som jag skulle gifta mig med och leva med hela mitt liv med, men sedan hände det en massa saker och vi gjorde slut. Vi träffades från och till och ville inte riktigt släppa varandra men nu har vi gjort det. Ända sen den dagen har jag haft otur i kärlek. Ingenting blir riktigt som jag vill och jag lyckas aldrig riktigt bli lycklig. Är det mitt straff för att jag lät den rätta gå? Eller kan det vara så att jag kan hitta en ny "mr right"? Kan det vara så att jag redan har gjort det men att jag har varit så inställd på att jag aldrig kommer att hitta en sådan kärlek igen att jag inte har gett honom en chans.


Kan det vara så att man kan hitta en "mr right now" som kanske med tiden kan bli "mr right"? Man kan väl inte ge upp bara för att allting inte är perfekt på en gång. Man kanske inte är rätt för varandra till en början men om man verkligen vill så kanske man kan förändras och bli den rätte för varandra?


Man kanske inte ska tänka så mycket. Utan bara umgås med den man trivs ihop med och sen så småningom kanske man upptäcker att det är rätt eller att det inte är det. Det låter ju väldigt sorgligt om det är så att man bara får en chans till äkta kärlek. Då lär väldigt många få leva ensamma. Det är ju inte så lätt att veta vem som är rätt och inte. Det märker man ju oftast när det är försent. Jag hoppas och tror att det finns flera "mr right" där ute och att det är aldrig någonsin är försent att bli lycklig.


Nu ska jag öppna upp mitt sinne och försöka skaffa mig en ny "mr right", vem vet jag kanske redan har träffat honom...


Hurt my friend and I will come after you,

Jag är så jävla upprörd. (Ursäkta språket.) Jag orkar inte ens prata om anledningen till att jag är upprörd för då blir kastar jag sönder någonting. Jag förstår verkligen inte vad killar ser hos småtjejer. Det måste ju vara så att dom inte klarar av att ha en tjej i deras egen ålder för då känner dom sig underlägsna eftersom att vi är så mycket smartare än dom.

Jag hoppas verkligen att du vaknar upp en dag och inser vilket svin du har varit och hur mycket du förtjänade några örfilar. Du kan stå där och flina hur mycket du vill men jag tror att innerst inne så förstår du att du går miste om någon riktigt bra. Hoppas du får vad du förtjänar en dag.


Jag är mållös,

Hur kunde detta hända? Hur kunde den absolut snyggaste tjejen åka ut från Top model?



Ikväll håller jag inte med dig Tyra, clark skulle fått vara kvar!

Onsdag,

Mamma hade tjejmiddag ikväll. Hon brukar ha det några gånger om året och dom gångerna brukar jag fly fältet. Orkar inte lyssna på allt deras kackel. Men ikväll var jag hemma och det ska jag nog vara fler gånger. Hon hade lagat jätte god mat och efterrätt och jag fick ha tvn ifred. Om man ska vara hemma någon gång så är det kanske just när hon har tjejmiddag.

Idag hände det flera bra saker, bland annat så ringde dom från ica kvantum och ville att jag skulle komma på en intervju nästa vecka. Håller tummarna för att jag får börja jobba där snarast. Sedan fick jag ett erbjudande om att ta över en lägenhet i axelsberg. Låter riktigt lockande. Ska dit på tisdag och kolla hur det ser ut. Håller tummarna för det också.

Good morning beautiful, how was your night?

Mine was wonderful with you by my side.



Skåningar är roliga varelser dom,

Vet ni hur fult det låter när en skåning säger "prutta"?.....det vet jag!

Tänkte bara lägga upp en bild på min söta lillebror,



Ser ni hur lika vi är?


The big question,

Was it worth it?

Tisdag,

Idag har jag inte gjort mycket alls. Rörde mitt feta arsle till Martina vid 6 tiden och käkade lite middag och kollade på Top Model men annars inte mycket. Imorgon ska jag klippa mig, är lite nervös. Nu har jag ingenting mer att säga så hej då.

Om du inte tänker prata med mig om saker så tänker jag fan inte prata med dig heller. Kör en favorit i repris i sommar om det nu är det du vill göra. Jag tänker inte sitta hemma och vänta på dig i alla fall, var så säker på det.


Josefin deppar lite,

Therese jobbar jämt, Mille ska flytta till barcelona och jag är arbetslös. :(

Jag deppar ibland när jag tänker på vilket tråkigt liv jag har, men sedan händer det små små bra saker som gör att jag blir glad igen. Så som att P låtsades att mina chokladbollar var goda trots att dom smakade bajs eller att han köper en jordgubbstvål till sin nya lägenhet ifall att jag skulle vilja komma och duscha hos honom någon gång. Han är bara för söt ibland den killen.

P - " Jag faller fan alltid i din fälla " Dagens bästa replik.

Josefin har fyndat,

Idag har jag köpt en “Big croco bag w. buckle” för 100 spänn. Mille blev jätte avundsjuk kan jag lova er! Kan inte fatta att hon ska flytta till Barcelona om mindre än två veckor. Vem ska jag nu hitta på förkortningar med? :`( SAD FACE!

Föresten ska jag berätta för er om min nya plan. Jag har planerat att dra till Hultsfred i sommar. Mille är på. Några fler som är på? Jag är så taggad!


Ny dag, nya möjligheter,

Nu börjar vi om från ruta 1.


Fuck it. Fuck you. Fuck it all.

Fuck it. Fuck you. Fuck it all.



Welcome to my life.



,

Imagine a future moment in your life where all your dreams come true. You know, it's the greatest moment of your life and you get to experience it with one person. Who's standing next to you? 


SPÅRLÖST FÖRSVUNNA,

Jag tror att det har varit tjuvar i mitt rum. Både min kamera och min Ipod är spårlöst försvunna! Jag ska nog ta och ringa Hasse Aro på efterlyst och se om han kan ta reda på vilken liten kleptoman det är som har varit inne i mitt rum och tagit dom!


It's always been a matter of trust,

Om jag ska vara ärlig så känner jag mig lite shitzofren. Jag är en snäll person för det mesta, men sen helt plötsligt kan jag bli en helt annan person. Jag blir som ett känslokallt monster som gör saker jag aldrig skulle drömma om att göra i vanliga fall. Jag har sårat så många människor på sista tiden och ångrar allt jag har gjort. En dag så vill jag en sak men dagen efter vill jag en helt annan sak.

Varför kan jag aldrig bestämma mig?
Jag tror att jag blivit sårad så många gånger så jag har stängt av alla känslor, men ibland så dyker känslorna upp och jag blir mig själv igen men sen blir jag rädd och stänger av igen.
Är så trött på att leva såhär. Jag ska sluta vara rädd och börja våga ta risker igen. Man måste ju våga för att vinna...



Don't say you love me, 
I don't believe it!
Don't say the words, 
If you don't mean it. 
Don't want to hear it.
Out in the open,
Keep it inside. 
If you don't mean it!


Sorry,

Alla gör misstag.

Jag förlåter dig om du kan förlåta mig?

Har inte så mycket att säga om min helg,

I helgen drack jag vin som smakade som blod.

Sanning eller konsekvens?,



Sitter hemma hos Mille och tittar på Sanning eller konsekvens. Den är så sjukt jävla bra.
- Din hund ser ut som en dörrmatta.Haha.

Hittade även lite roliga bilder från 2005 när vi var på språkresa i jersey och paris. Förstår inte hur jag har kunnat se ut som jag gjorde då.  Notera min rosa fjortiskjol och ryggsäcken!

Ge mig söndag,

Längtar till söndag. Har nog aldrig längtat efter någonting såhär mycket....

Snälla gud, spola fram tiden till söndag!

Mysig tisdag,

Tillbringade tisdagen i sängen. Var lite sliten efter måndagsnatten. När jag väl orkade pallra mig upp så åkte jag hem till pappa och käkade tacos och tittade på Top model tillsammans med Martina. Det var första avsnittet av säsong 11 igår. Jag och Martina har tittat på alla säsonger tillsammans. Det har nästan blivit lite heligt för oss.


Måndag på Blue Moon,

Jag sa ju sist att jag skulle rycka upp mig och sluta dricka alkohol. Det höll jag...i en dag! I måndags var det ju trettondagsafton och den helgdagen finns ju som alla vet endast till för att ungdomar ska ha en anledning att festa till det såhär efter jul och nyår. Och självklart var jag tvungen att kolla läget på stan.

Mille var festsugen som vanligt och vi fick till och med ut martina på äventyr. Förmodligen var det för att hennes kära man var kvar i skåne, men vad nu än anledningen var så var det trevligt att gå ut med de gamla jerseypinglorna. Det var ju ett tag sen vi festade ihop alla tre. Vi begav oss till Blue moon bar, och där jobbade en hemsk hemsk vakt som ropade ut mitt mellannamn som jag alltid hatat framför HELA kön. Må han brinna i helvetet! Annars var kvällen jätte trevlig. Bra lokal, trevligt sällskap och goda drinkar. Det kan inte bli så mycket bättre.
Tack tjejer för en rolig kväll.

Nu lär ni inte se mig ute i krogvimlet på ett tag. Jag är helt pank och nu ska jag börja träna seriöst istället för att supa. ( vI får se hur länge jag kan hålla mig, men just nu är jag inte sugen alls. )


Helg,

Nu måste jag allvarligt ta och rycka upp mig. Skulle ta det lugnt i helgen men det slutade med att jag snubblade in vid 4 snåret både fredag och lördag.

I fredags minns jag inte vad jag gjorde men jag och mille var inte på olearys i huddinge i alla fall, om någon säger någonting annat så tro inte på dom. Igår var jag och Therese hemma hos Therese och söp och åt supergoda snickerskakor. Love it! Sedan åkte vi hem till Peter molander, men där var tråkmånsarna redan på väg ut så vi drack snabbt upp vårat vin och begav oss ut på nya äventyr.

Kvällen slutade med att,
- Två människor ( nämner inga namn ) blev apfulla och började gråta.
- En person tröttnade på fulla människor och skällde ut dom.
- En tjej ramlade i trappan i fruängen och vägrade resa sig upp.
- En annan tjej råkade säga fel namn...

Klippa eller inte klippa, det är frågan,

Jag har haft kort hår nu ett tag men vet inte om jag ska spara ut det nu. Vad tycker ni kort eller långt?


   eller

Josefin pratar i gåtor på fyllan,

Jag - Hum jag undrar när det där programmet börjar.

P -     Vilket jävla program?

Jag-  Linda Rosings program, sa jag inte det?


Kl halv 5 på natten klämde jag även ur mig - Undra vad nästa års julkalender kommer att bli? (Vem bryr sig?!?)


Typiskt mig,

Jag har mig själv att skylla. Allt dåligt som hänt mig på sista tiden beror på att jag har dålig karma. Jag måste ta mig i kragen och bli snällare mot folk, så kanske jag kan få bli lycklig igen.

Jag har själv satt mig i den här situationen och jag måste själv ta mig ur den. Fan vad mycket lättare det vore att bara flytta härifrån och låta allting lösa sig av sig själv. Jag vet att det är fegt att fly, men det är så typiskt mig att göra det. Fan.

2009,

Nu är det år 2009 då. Man kan ju bara hoppas att det här året blir bättre än år 2008 som präglades av intriger intriger och lite mer intriger. Jag har som många andra bestämt mig för att lägga nyårslöften även detta året trots att det inte gick så jäkla bra förra året.

Mina nyårslöften är i alla fall,

- Börja träna!
- Dricka mindre alkohol!
- Bestämma mig för vad jag vill göra med mitt liv.
- Skaffa ett jobb så att jag kan få pengar medans jag bestämmer mig för vad jag vill göra med mitt liv.
- Spara pengar så jag kan resa iväg från skit sverige ett tag.
- Sluta tänka efter så mycket, mitt nya motto KBK - Kör Bara Kör.


RSS 2.0