För trött för att leva?,

Jag börjar fundera på om det är något seriöst fel på mig. Varför är jag alltid så jävla trött? Jag har försovit mig nästan varje dag den här veckan för jag orkar verkligen inte gå upp. När väckaklockan ringer känns det som att jag precis slutit ögonen men inte riktigt hunnit somna.

Det känns som att jag är trött hela tiden så jag orkar inte göra allt det som jag vill göra. Jag har testat att köpa koffeintabletter för att bli piggare men de hjälpte inte ett dugg.

Nu har jag sagt upp mig från jobbet som telefonförsäljare också för det blev alldeles för tröttsamt men hur ska jag nu tjäna pengar? Det får bli ett senare problem.. Nu får jag bara jobba på att sluta vara så jävla seg och gå och lägga mig tidigare på kvällarna så jag orkar med det som jag vill göra på dagarna

Men det  ska iaf bli ruskigt skönt att vara ledig hela helgen. Ska verkligen försöka vila upp mig ordentligt för en gång skull!


Funny,

image57

Så sant,

En kvinnas bästa accessoar är hennes bästa vän..!


Everyday with you is like a holiday,

Det är tre saker som jag söker hos en kille,

Det första är att att han ska våga visa känslor och förstå hur jag tänker
Det andra är att han ska vara helt fantastisk i sängen
Det tredje är att han ska vara stark och att jag ska känna mig trygg tillsammans med honom

Men det viktigaste av allt är att de 3 killarna inte känner varandra!!!


Vackert folk på stureplan?,

Haha ni måste bara klicka in på den här bloggen, så skön!

http://stureplansvackraste.blogspot.com/

image55         HJÄLP!

Mitt beroende av One three hill,

Jag har inte bloggat så mycket på senaste tiden till Therese och Hannas stora besvikelse. Detta beror på att jag har fått låna en One three hill box av Therese, så all ledig tid spenderar jag i sängen tillsammans med en stor godispåse och One three hill.

image54



Bubbly,

I've been awake for a while now.
You've got me feeling like a child now.
'Cause every time I see your bubbly face,
I get the tingles in a silly place.

It starts in my toes,
And I crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.
Please stay for a while now.
Just take your time,
Wherever you go.


image53

Flickan i källaren,

Min torsdagskväll har varit lugn och skön. Jag mötte upp Therese i Huddinge centrum och vi gick upp till fullersta video för att hyra någon bra rulle. Vi stod där länge och väl men bestämde oss tillslut för en rysare med namnet "Flickan i källaren". På baksidan av filmen stod det såhär:

En 12-årig flicka försvinner från sitt hem under mystiska omständigheter. De förtvivlade föräldrarna utlyser en belöning, och nyheten får stor uppmärksamhet i media. När ingen eventuell kidnappare hör av sig befarar man det värsta och fallet läggs så småningom ner. Ingen vet att hon hålls inspärrad av en psykopat, utan möjlighet att kontakta omvärlden. Vad är galningens plan och hur flyr man från skräckens boning?

Filmen var baserad på det hemska som hände Natascha Kampusch år 1998-2006, enligt henne själv hölls hon fången i en källare i 10 år...

Men jag måste säga att jag blev grymt besviken på den här filmen. Man tror att man ska få se hur hemskt hon hade det och att hon tillslut lyckades fly från sin plågoande men så var det inte alls. Filmen gjorde så att man nästan tyckte synd om den "psykopaten" som kidnappat henne. Den målade upp honom som en väldigt bra person som tog bra hand om henne och henne som en förälskad tonåring vars högsta önskan var att få stanna kvar hos honom.

Filmen lämnade i alla fall många frågetecken hos mig. Filmen visar ju också att hon försöker fly men att hon ångrar sig och går tillbaka till huset men då är det redan försent eftersom att hennes kidnappare redan tagit livet av sig. Sen undrar man ju om hennes historia verkligen stämmer. Om det verkligen var så att hon blev kidnappad och om det verkligen var så att det var han som var sjuk i huvudet eller om det var hon som inbillat sig alltihopa.?

Handlingen som står på baksidan stämmer i alla fall absolut inte överens med innehållet på filmen så man börjar ju fundera över om det kanske var en person som gjorde filmen och en annan person som inte ens sett filmen eller vet vad den handlar om som gjort framsidan och skrivit handlingen på baksidan.

Men men enligt mig var den här filmen inte speciellt sevärd. Men se den och döm själva!

image51

Sorry seems to be the hardest word,

I would say I'm sorry
If I thought that it would change your mind
But I know that this time
I have said too much
Been too unkind.

Jag erkänner att jag är skyldig dig en ursäkt för allt jag sa till dig igår. Jag hoppas att du förlåter mig för allt jag gjort och sagt och fortfarande vill vara min vän (?!?). Du kommer alltid att betyda jätte mycket för mig och jag kommer aldrig glömma det vi hade!

Jag hoppas att vi en dag kan se tillbaka på allt som har hänt med glädje för det är så jag vill att vi ska minnas varandra...!





This is the real deal,

Jag är en känslokall robot som inte har någon förmåga att känna någonting, Vill du dejta mig?

image50

Sommarjobb,

Sitter här framför datorn och letar efter något roligt sommarjobb utomlands men det verkar ju tamejfan inte finnas något. Jag har iofs sökt tillsammans med min bästa vän Therese till Scandinavian Party Crew men om vi inte får jobb där så vet jag inte riktigt hur det blir.
Om det är någon som har något tips på vart man kan jobba om man är sugen på att jobba några månader utomlands så får ni gärna höra av er ;)


image49

So much for my happy ending,

You were everything, everything that I wanted
We were meant to be, supposed to be, but we lost it
All of our memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending

Händelserik helg,

Kort sammanfattning av helgen,

Fredag
Lillasyster Martina blev äntligen en stor flicka :) Nu får vi se till att gå på krogen tillsammans tycker jag! Fredagskvällen spenderade jag på hirschenkeller. Först åt vi tacobuffe och sedan var det party men jag var så sjukt trött så det blev en tidig hemgång för min del.

Lördag Jobb jobb jobb och sedan skynda mig hem till pappa och äta en massa mat och fira martina. Sedan rusa hem till mamma och byta om och göra mig i ordning för kvällen. Martina hade hyrt en lokal i utsälje där alla hennes vänner samlades för att fira henne. Det var trevligt förutom att alla gick hem så ruskigt tidigt. Kvällen hade ju knappt börjat för min del ;D

Söndag Vakna upp med en otrolig huvudvärk men som den kämpe jag är orkar jag ta mig till jobbet och efter några timmar gick huvudvärken faktiskt över och jag var mig själv igen!


Let go of yesterday,

In a moment, everything can change
Feel the wind on your shoulder
For a minute, all the world can wait
Let go of your yesterday...

Can you hear it calling?
Can you feel it in your soul?
Can you trust this longing
And take control?

Mitt liv som "Josefin på kombilotteriet",

- Hejsan Josefin på kombilotteriet här...

Fy fan vad jag är trött på den meningen..!!!

Jag är så jävla trött på mitt jobb som telefonförsäljare åt kombilotteriet så att jag skulle kunna kräkas. Nu har jag jobbat två dagar i rad utan att nå upp till målet ( 2 lotter i timmen ). Jag känner nästan för att ge upp alltså. Men jobbet som telefonförsäljare kan ibland vara ganska underhållande måste jag säga.

Igår ringde jag till en man som utbrast
- Det var ett jävla tjat på dig. Vet du vad? DU KAN DRA ÅT HELVETE!

Det känns ju lite sådär för självförtroendet men man måste kämpa vidare annars blir det ingen provition och utan den blir det nästan ingen lön alls så man måste klistra på ett leende på läpparna och ringa vidare till nästa idiot.

- Hallå Hallå Josefin heter jag, jag ringer ifrån kombilotteriet. Jag tänkte börja med att gratulera dig
-
Jag ska inget ha!
- Okej, vad beror det på då?
- JAG HAR INTE RÅD! FATTAR DU?

Förstår inte riktigt varför de inte bara kan tacka nej lite snällt :( Men mycket ska man höra innan öronen trillar av. Therese fick en utskällning på något helt annat språk. ( Kan ha varit arabiska ) och jag har fått höra många gånger att jag borde fundera på att köpa en lott själv.

Men så finns det några guldkorn. Jag ringde till en sjukt trevlig kille från göteborg. Han ville inte ha någon lott men gärna sitta i en kvart och diskutera livet och med den söta dialekten kan man ju inte säga ifrån. Så vi satt där och pratade om livet och frisbeegolf och hans företag och hans lyckosamma brorsa och allt mellan himmel och jord. Måste säga att jag började tro på att det finns trevliga människor därute efter det här samtalet.

Nu ska jag nog krypa ner i min säng och titta på sista avsnittet av desperate housewifes. Tänkte bara avsluta med att berätta att min kollega som satt bakom mig idag plötsligt tittade upp från sin skärm helt förskräckt för att kunden hade skrikigt i örat på honom att han skulle slå in pannbenet på honom om han inte slutade ringa. Haha man måste nog ha varit där för att förstå det komiska men sjukt roligt var det i alla fall.

Sov gott nu allihopa och kom ihåg, sök aldrig jobb som telefonförsäljare!

Too little Too late,

Jag har blivit sårad många gånger men ingen har lyckats såra mig som du. Dina ord svider fortfarande i mitt hjärta. Jag bryr mig fortfarande jätte mycket om dig och jag har förlåtit dig för allt du gjort och sagt men jag känner verkligen att jag måste gå vidare nu. Nu är det dags för mig att börja leva för mig själv och sluta leva för dig...!

You say you dream of my face but you don´t like me
You just like the chase
To be real it doesn´t matter anyway
You know it´s just too little too late

image48

Tankar om barn,

Sitter och funderar lite som vanligt såhär på kvällskvisten. Jag och Therese diskuterade barn idag. Vi kom fram till att vi båda gärna vill ha barn men att det lixom aldrig kommer att bli av eftersom att vi inte riktigt har inte riktigt tid med det för det är så mycket annat som vi vill göra med våra liv också som att tex resa mm.

Därför kom vi fram till att vi förmodligen kommer vakna upp en dag när vi har gått i pension och inse att vi aldrig hann skaffa barn eller någon man heller för den delen för vi varit så upptagna med att leva våra egna liv.

Snacka om att vara egoistiska..!! Tänk om alla tjejer var som vi då skulle ju för fan hela mänskligheten dö ut :/

Ja, men nu borde jag nog gå och lägga mig istället för att sitta här och svamla om framtiden.

Sweet dreams everybody,

image47

,

image46

RSS 2.0