Kärlek är bara en massa kemiska grejer som gör att man blir kåt och konstig

We´re all a little weird. And life is a little
weird. And when we find someone whose
weidness is compatible with ours, we join
up in mutal weirdness and call it love.

image3       image4

Snygg, sexig och singel?

Ok, jag erkänner. Jag har blivit blogg beroende.
Men som jag skrev igår så är allting upp och ner. Ingenting känns längre bra och snart är det sommarlov men det känns inte heller speciellt bra :/
Nu är man singel (?) igen då men jag vet inte om det är så här jag vill ha det. Jag orkar inte bråka varje dag om allt och ingenting men jag vill verkligen ha dig i mitt liv. Varför är kärlek så svårt?
Nu när man inte är en liten barnrumpa längre så räcker det inte med kärlek. Nu är det så himla mycket saker som måste fungera och jag är ledsen men just nu är det alldeles för mycket som inte fungerar mellan oss.
Önskar att vi hade stannat som vänner för nu har allting blivit alldeles för komplicerat och jag känner att jag håller på att förlora dig föralltid :S
När allting är upp och ner är det tur att man har "riktiga vänner" som kan hjälpa en igenom det svåra. Jag har helt underbara vänner som även fast dera liv också är upp och ner stöttar mig och det älskar jag dom för!

Im not sure it´s gonna be you and me anymore..

Allting är upp och ner :/

Ingenting känns som vanligt men allting känns som förr.
Förstår inte vad som har hänt med världen men någonting är det tamejfan. Hoppas att världen blir normal snart igen för jag tror att jag håller på att bli galen..!

Mitt första inlägg,

Nu har också jag gått och blivit en bloggare. Nu är det väl meningen att jag ska sitta hemma och fundera ut fyndiga saker att skriva i min lilla blogg men det tänker jag inte göra. Nej,jag tänker skriva precis vad som faller mig in och ni kan själva välja om ni vill läsa det eller inte.

Nu var då mitt första inlägg klart. Så svårt var det inte..!


Puss och kram, vi syns på stan :D     
                                                                                                                          image2

RSS 2.0