Varför är killar så konstiga?

Jag förstår mig verkligen inte på killar. Det är som att de är från en helt annan planet än oss "vanliga" människor ( dvs tjejer ). Det spelar ingen roll hur mycket jag sitter och funderar, jag kommer nog aldrig kunna klura ut vad som händer i deras små hjärnor ibland. Det fnns olika typer av killar men i grund och botten är de av samma skrot och korn.

 Det finns ingen kille som aldrig kommer att såra dig, okej, pappa är ett undantag!!! Det finns heller ingen kille som aldrig kommer att ljuga för dig.

Det finns nog ingenting som heter "drömkille" eller "mr right". Det finns nog många som kan vara en drömkille för stunden men det slutar ändå alltid med att man blir besviken. När man precis träffats är allting helt underbart, man går runt med ett leende på läpparna hela dagarna och ingenting  som händer kan göra en på dåligt humör. Världen är en underbar plats och det finns inga bekymmer överhuvudtaget. 

Men när förälskelsen lagt sig så blir hela världen istället ett enda stort svart hål. Ingenting känns längre bra, förhållandet består av bråk och skrik och tillslut när man skrikit och bråkat sig hes så tar förhållandet slut. Man ser inte längre de fina sidorna av den andra personen utan man ser bara det som man retar sig på och det man minns av förhållandet är bara en massa tårar och besvikelse.

Sedan går man vidare och letar efter en ny "drömkille". Så hittar man den "rätta" en gång till och man är lika övertygad denna gången om att det är just honom man letat efter hela sitt liv och att man vill dela allting med honom. Men även den förälskelsen lägger sig och så måste man påbörja sökandet igen eller inse att man aldrig kommer hitta "drömkillen" och nöja sig med det man har.

Så skaffar man barn och villa och kanske en liten hund och så leker man lyckliga familjen resten av livet.

Mitt råd till alla där ute, klipp er och skaffa er ett bra jobb. Skit i kärleken och satsa på karriären! Äkta kärlek finns ändå inte på riktigt..

Julafton,

Jul Jul Jul..Det är allt det pratas om idag. Det pratas om det på radion, på tv:n, hela min familj är besatt av att det är julafton. Men varför känns det inte som julafton?

Jag blev väckt alldeles för tidigt av systrarna för att vi skulle öppna julklappar. Varför kunde inte det vänta några timmar, det är väl inte så att klapparna försvinner för att man inte öppnar dom klockan 9 på morgonen?
Sedan skulle vi äta en mysig julfrukost som den lyckliga familj vi är..NOOOOOT!

Är så trött på att alla ska gå runt och låtsas hela tiden. Varför ska vi låtsas tycka om varandra bara för att det är jul? Är det för jesus skull som vi ska gå runt och vara så jävla lyckliga just idag? Varför i helvete skulle han bry sig om ifall våran familj åt julfrukost tillsammans?

Nej, men nu ska jag vara sluta vara så negativ. Jag älskade julen när jag var liten. Jag älskade att låtsas som att vi var en perfekt familj i alla fall en gång om året men det har jag tröttnat på nu. Allting känns inte alls lika magiskt som det gjorde när jag var liten.

Julen är överskattad men nu ska jag göra det bästa för att den ska bli så bra som möjligt...

GOD JUL PÅ ER!



All I want for christmas is you,

image45


Det var länge sen jag kände mig såhär ensam på julafton. Jag har ingen att dela allting mysigt med och därför blir det inte heller särskilt mysigt. Jag hoppas väl att tomten kommer med en riktig heting till mig imorgon bitti. Annars slutar jag tro på tomten, så det så!

Söndag,

What the hell is wrong with me?
Don't fit in with anybody
How did this happen to me?
Wide awake I'm bored and I can't fall asleep
And every night is the worst night ever..

Varför ska man behöva ta så jävla mycket skit?

Varför ska jag behöva ta så jävla mycket skit ifrån dig? Vi är inte tillsammans längre, så sluta slänga skit på mig! Jag har aldrig gjort någonting för att såra dig så varför ska du hela tiden såra mig?

Jag vägrar att lyssna på ditt jävla skit snack. Hitta någon annan att klanka ner på för fan !

Julfest mm,

Igår var det en väldigt fullspäckad dag. Dagen började med religionsprov :/ Det gick väl sådär. Sedan åkte jag och min kära vän och själsfrände Therese till vårat nya jobb som telefonförsäljare. Det gick väl också sådär, fattar inte varför folk måste vara så jävla tjuriga.

Jag - Hejsan Hejsan Josefin heter jag. Jag ringer ifrån kombilotteriet...
Mannen - KÖP EN LOTT SJÄLV FÖR FAN!!!
Jag - Men din adress har blivit uttagen denna måndag till kombilotteriets jackpottmånad...
Mannen - OCH VAD ÄR DET MED DET DÅ? KÖP DIN EGEN LOTT SA JAG!!
Jag - Men det kan jag tyvärr inte göra för det är just din adress som blivit uttagen till att få delta i detta
Mannen - HÖR DU INTE VAD JAG SÄGER, KÖP EN EGEN LOTT DIN JÄVLA TELEFONFÖRSÄLJARE
Jag - Klick...

Efter jobbet gick vi till gamla hederliga mcdonalds och åt lite middag. Sen smet vi in på toaletten för att bättra på sminket lite. Sedan var vi helt övertygade om att vi skulle åka till rådmansgatan men det var ju helt åt helvete fel så vi fick snällt hoppa på bussen och åka till fleminggatan istället. På fleminggatan låg nämligen Viperroom dit vi skulle på julfest. Julfesten var kul men jag har någonting emot viperroom, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men någonting är det.

Det var i alla fall en massa apor på dansgolvet så vi fick kämpa för att få någon plats att dansa.. Men kvällen blev ganska lyckad i alla fall...


Bloggare,

Jag har skaffat mig ett liv så jag hinner inte riktigt blogga så mycket längre. Men kolla in thereselo.blogg.se :) Hon har däremot inget annat för sig om dagarna än att blogga.

Moahahhaha

,

I was made for loving you baby
You were made for loving me
And I can´t get enough of you baby
Can you get enough of me?

RSS 2.0