Jul = Äckligt lyckliga par överallt.

Jag vill också ha någon att krypa ihop tillsammans med under en filt på första advent. Jag vill också ha någon att baka pepparkakor tillsammans med och pussa på pannan framför julkalendern. Jag hatar jultider för då kommer alla äckliga par fram och är sådär extra lyckliga. Jag vill också vara lycklig.

Vad är det för mening med kall snö och varm oboy om man inte har någon att dela det med? Vad är det för mening med julklappar om man inte får dela ut dom till någon speciell? Vad är det för mening med någonting alls om man inte har någon att dela allting med? Varför ska alla andra ha underbara förhållanden med underbara killar och varför ska jag behöva vara ensam? Varför varför varför?

Om livet ska vara så här jäkla orättvist tänker jag inte vara med längre, så det så!

Skruvad helg,

Den här helgen har varit helt skruvad. Idag är jag bakis så det känns som att jag helst bara vill gå under jorden. Sa och gjorde saker igår som jag verkligen ångrar idag, men jag försöker att inte tänka på det. Therese och Emelie har varit ett grymt stöd den här helgen och jag är verkligen glad att jag har tjejkompisar som ni.
Utan er vet jag inte vad jag hade gjort.

Snart ska jag möta upp Emelie och åka till heron city och se saw 5. Kan hända att jag inte vågar sova själv inatt men jag får väl ta till nallen eller kanske kanske kanske någon annan sovkompis...

Det här är en varning.
* Säg aldrig saker som ni inte kan stå för.
* Be ALDRIG min vän att ta livet av sig igen.
Jag tycker synd om er som lever som ni gör. Ni kommer förhoppningsvis också växa upp någon gång och inse hur töntiga ni faktiskt är. Skäms tjejer skäms!



RÖR INTE MIN SUP,

Way to much alkohol i helgen. Ångest ångest!

När jag är arg dricker jag, när jag är ledsen dricker jag och när jag är glad dricker jag också. Hur ska detta sluta? Varning för alkolist jossan om ett par år?


Thank god it´s friday,

Ikväll blir det till att supa och glömma bort sina sorger!

I don´t wanna work today,

Var så otroligt nära på att sjukanmäla mig från jobbet imorse. Hade varit hur skönt som helst med en ledig dag. Men Robin övertalade mig att vara en duktig flicka och bita ihop och gå till jobbet. Men vet ni vad som hände sen? Robin försov sig så det var han som sjukanmälde sig från jobbet!!! Orka klaga på mig för att jag känner för att vara ledig en dag och sedan göra så själv. Dålig stil robin, dålig stil!

Jag sitter på jobbet nu men önskar att jag var hemma. Har jobbat för mycket på sista tiden. Skulle behöva lite semester tycker jag. Men nästa vecka blir det inte lika mycket och det ska bli jätte skönt. Det är ganska lugnt på jobbet idag men alla kunder verkar ha mens. Pratade alldeles nyss med en riktigt upprörd kille som kallade alla misstag för - att göra en tre. Sen sa han att han mådde illa så fort han såg en trea. Vad ska man göra? Skratta?



Rock on baby,

Köpte gymkort igår, så nu jävlar ska jag träna som en tok och bli snygg till sommaren! Känner på mig att det kommer att bli en väldigt bra sommar, och i mitt horoskop stod det även att jag kanske kommer behöva vänta till sommaren med att hitta kärleken. Fan vad bra, då har jag ju tid att fixa till kroppen innan jag träffar Mr right. Vill ju inte att mannen jag ska dela mitt liv med ska se mig såhär...

Idag har jag i alla fall varit i full gång hela dagen. Har gått en hårvisning på loreal studios. Sjödalsgymnasiets frisörklasser hade visning och självklart ställde jag upp som "modell". Min grupp hade tema rock. Därför fick jag en snygg tuppkam och mörkt underhår. Sedan gick vi två visningar och jag gjorde nog bort mig ganska rejält, men roligt var det.

 

SO WHAT? I´M STILL A ROCKSTAR!

You make me sick,

Urs.
Nu har mina magproblem börjat igen. Jag som precis blivit av med dom. Så fort jag blir upprörd, ledsen, arg så får jag problem med magen. Har legat och spytt hela natten och inte lyckats sova mer än 3 timmar. Sen gick jag lydigt upp kl 05:50 för att gå till jobbet och sedan skola. Tanken på att ligga hemma och fundera hela dagen skrämmer mig mer än att gå till jobbet och spy som en gris.

Till han som vi inte längre nämner vid namn, var det värt det?

Måndag fylld av ilska och trekanter,

Har inte varit mig själv idag. Har varit arg mot allt och alla. Många kunder som ringde in till mig fick ta del av min vrede. Även min chef fick sin lilla dos. Men hoppas att alla förstår att jag är sårad och därför beter jag mig såhär. Jag kan inte råför att jag är så godtrogen och tror det bästa om folk som tillslut sviker mig. Jag tror att jag innest inne gillar att bli sårad. Varför skulle jag annars utsätta mig för någonting sånt här?

Mötte upp fjollan i stuvsta efter jobbet. Vi hyrde en film och köpte en jävla massa godis. Sen gick vi hem till mig och tittade på den värdelösa filmen, trekanten. Men hey det är väl sällskapet som räknas? Kändes skönt att få tänka på någonting annat några timmar. Tack din fjolliga jävel för en rolig kväll. Hoppas det blir fler!

Inte ett enda samtal...


Man mår aldrig så bra som när man är förbannad,

Mitt nya liv börjar idag. Jag är redo.

Förtränga förtränga, hata hata, hämnas hämnas...

Dagens ord - Hämd,

Du har aldrig funnits.

Vet ni en sak?,

Jag har en vän som är MYTTOMAN!

Ett meddelande till passagerare...,

Spenderat helgen på båten romantika. Magaluf gänget tog en tripp till tallin. Det var jävligt kul men båten gungade hela tiden så det var svårt att undvika att må illa. Nu dröjer det nog ett bra tag innan jag åker båt igen men kul hade vi, jävligt kul. 

 

Några ord för att beskriva den här dagen,

Begravning, Sorg, Tankar, Känslor, Glädje, Hopp.


Therese tycker att jag är konstig,

Igår på min lekition delade min lärare ut en artikel där det stod att man skulle tända ljus i hela sitt rum och sätta sig på kudde och tacka sig själv för att man finns och för allt bra man gör varje dag. Min lärare uppmanade oss att gå hem och göra det och självklart lyder jag honom, så jag går hem och tänder ljus i mitt lilla rum och sätter mig på en kudde och lyssnar på lugna favoriter och tackar mig själv för att bra jag har gjort. Kalla mig egoist om ni vill! Jag tackar ju andra människor hela dagarna, varför ska jag inte kunna tacka mig själv?
 Det var trevligt i alla fall så jag tror att jag ska införa det som en rutin varje dag...

Glöm inte bort att testa detta. Om ni inte älskar er själva, vem ska då göra det?

Josefin jobbar och sliter,

Vaknade upp imorse och var helt övertygad om att jag var sjuk. Hade ont i huvudet och mådde illa och hela baletten. Jag pallrade mig upp och gick iväg till jobbet i alla fall. Runt 12 började jag må bättre, så jag åkte till skolan. Höll på att somna på lekitionen men jag är ändå stolt över mig själv för att jag gick dit. Nu förtjänar jag att ta det lite lugnt ikväll tycker jag. Ska bara ligga hemma och titta på tv. Förhoppnigsvis kommer Therese över och ser desperate housewifes kl 21.






Therese, när allting är svårt är DU den som finns vid min sida. DU är oslagbar!

Jag, therese och vårat älskade helium,



Jag önskar att hela världen kunde ha sett Therese med sin underbara heliumröst sjunga "Fittan sticker fram". Det är en syn jag sent kommer att glömma!

Should I stay, or should I go?,

Idag såg jag en bild som gjorde att allting föll på plats. Du och jag hör inte ihop och så är det med det.  Nu är den stora frågan, är jag redo att släppa dig?

Längtan,

5 dagar kvar till kryssningen...Det kommer att bli galet!


I'm not a princess, this ain't a fairy tale.

Maybe I was naive,
got lost in your eyes and never really had a chance.
I had so many dreams about you and me:
happy endings.
Now I know

That I'm not a princess; this ain't a fairy tale.
I'm not the one you'll sweep off her feet,
lead her up the stairwell.
This ain't Hollywood; this is a small town.
I was a dreamer before you went and let me down.
Now it too late for you and your white horse to come around...



Ännu ett bevis på att killar är svin!,

Igår fick jag ännu ett bevis på att killar är svin.

Min vän ser hennes "ragg" inne på ett ställe. Han står och håller om en tjej som troligtvis är hans flickvän. Min vän bestämmer sig självklart för att gå fram och häsa på sitt "ragg". Hon går fram och kramar om honom och hans "flickvän" går iväg.

- Jag är här med min flickvän, säger svinet
- Jaha okej, jag ska gå nu i alla fall. Alla väntar på mig därute, säger min vän
- Okej säger svinet

Min vän vänder sig om och går mot utgången, då kommer svinet fram och viskar. 

- Fika på torsdag kl 15 och sedan kysser han henne på munnen.

Förstår ni hur sjukt det är? Hans flickvän var förfan på samma ställe? Killar tänker med kuken, nu har vi fått ännu ett bevis på det!

Jag är hopplös,

2 steg framåt = 3 steg bakåt för Josefin.

People say that I drink too much.

People say that I drink too much...

Idag mår jag inte bra alls. Det var tänkt att jag och Therese bara skulle titta förbi Peter "beach hunken" molander igår kväll och bara dricka lite vin och käka glass och sedan gå hem tidigt för jag skulle ju upp och jobba som vanligt. Men det var väldigt trevligt hos Peter så vi stannade ganska länge och drack ganska mycket. Det blev i alla fall för mycket för mig så jag somnade ensam på nattbussen men som tur var vaknade jag upp några precis när jag skulle gå av så jag hann av bussen i alla fall. När jag kom hem så slängde jag mig i sängen och somnade med kläder och smink på så det var bara för mig att gå upp till jobbet med samma smink och kläder. Känner mig inte så jäkla fräsch nu måste jag säga. Efter jobbet ska jag hem till pappsen och gratta honom på farsdag. 100 spänn på att han kommer kommentera att jag ser sliten ut!



Torsdag,

Spenderat dagen i skolbänken där vi hade en vild diskution om prostitution. Sedan lagade jag mat till lillasyster, snabbmakaroner och brända kycklingburgare blev det. Jag är ingen kock direkt, men jag försöker i alla fall. Det borde jag ju få lite credd för?

Sen mötte jag upp M och tog en promenad. Det var ruskigt kallt men trevligt att ha någon att prata av sig med ibland.
Nu måste jag snart sova för jag ska upp klockan 6 imorgon. Känner verkligen inte för att jobba men vad gör man inte för lite pengar?

Godnatt sverige.

I blame myself,

Jag vill gärna tycka illa om dig för allt som har hänt. Men jag kan inte. Du kommer alltid att vara ett fint minne för mig, trots allt jag har fått gå igenom för din skull. Jag kan inte skylla på dig. Det är ju faktiskt mitt eget fel om jag låter mig luras av mr Don juan.




Josefin är INTE på bra humör idag,

FAN FAN FAN. Jävla helvetes skit fan.

Why do I feel this party´s over?

Why do I feel this party´s over?


 
Jag känner mig gammal. Jag är 19 år och känner mig gammal, förstår ni hur hemskt det är? Jag får väl bara inse att den roligaste tiden i livet är över för mig...Nu får jag lämna över festandet och supandet till nästa generation. Hoppas bara att de klarar av att festa så hårt som jag har gjort i mina dar.


I will be grateful for this day,

Idag har jag jobbat i hela 3 och en halv timme. Det var riktigt ansträngande faktiskt. :P Jag är inte van att gå upp klockan 6 på morgonen, så jag måste ha sett ut som en zombie när jag satt på tunnelbanan imorse med mössan nerdragen över ansiktet och halvsov.

Dagens höjdpunkter var i alla fall när det först ringde en tjej som frågade när "bäst före" datumet på hennes faktura gick ut. Då fick jag mig ett gott skratt! Sedan ringde en tjej som snackade danska, hon tyckte att jag skulle förstå vad hon sa men för mig var det rena grekiskan.

Ikväll är det "bonde söker fru". Det är ett himla mysigt program tycker jag. Planen är att jag ska åka hem till Klara med Hanna och titta på det. Det kan bli supermysigt. :)

Systrarna Forss,

 


Äntligen,


Äntligen har jag hittat en BH som både är söt och sitter bra. Tack HM Tack.

Sleepwalker,

Man kan verkligen börja undra vad man gör när man sover. Imorse när jag vaknade så låg det kattmat överallt. I sängen, på golvet, i mitt hår. Överallt! Det konstiga var att våran katt Karamell inte har varit inne hos mig så det måste alltså ha varit jag själv som gått i sömnen och hällt kattmat överallt. Verkar inte det lite konstigt?
Börjar bli rädd för mig själv, Kattmat kanske är oskyldigt men vem vet vad jag gör nästa gång?

Misslyckad kväll,

Kvällen som inte kunde gå fel gick helt åt helvete.Tror att jag börjar bli för gammal för att ränna runt på krogen. Nu ska jag säga någonting som jag för ett år sen aldrig trodde att jag skulle säga. - Jag är trött på att gå på krogen. Nästa helg blir det soffmys som gäller tror jag.



Ikväll blir det först till att fira lillebror en snabbis och sedan hem till P och titta på "Ensam mamma söker". Imorgon är jag ledig från jobbet också. Någon som vill hitta på något kul?

Girls night out,

Den här kvällen kan bara inte gå fel. Humöret är på topp, tjejerna är taggade och vi har en hel bacardivodka att svepa i oss innan vi rör oss mot stan. ;)

Puss och kram, vi syns på stan. ♥

...

When I grow up, I wanna be famous.
I wanna be a star, I wanna be in movies.


Lördag,

Sitter och lyssnar på radio på jobbet nu. Dom pratar om att fler och fler unga tjejer blir alkolister. Eller så kallade "partyalkisar". Det låter fan hemskt att höra 18åriga tjejer som berättar om att de är "tillfrisknande alkolister" och att de förmodligen inte kommer att kunna dricka en droppe alkohol mer i deras liv eftersom att de har fått ett så konstigt förhållande till alkohol. Alkoholdebuten har gått ner i åldrarna så enligt det här radioprogrammet så har de allra flesta 12 åringar provat att dricka alkohol. Oj oj oj hur ska detta sluta?

Ta det lugt med alkoholen denna alla helgona helgen är ni snälla.


Fredag - Dagens roligaste repliker,

På första plats kommer:
- Du ska säga TACK!

På andra plats kommer:
- Kolla! Där är Bs mamma.
- Jaha js också.

Och sist men inte minst:
Några fjortisar står och hänger i centrum och plötsligt utbrister en av dom - Titta grabbar, här kommer det fjortisar.

Jag begär inte att ni ska förstå. Det är lite internskämt. Men roligt var det. Speciellt - DU SKA SÄGA TACK!


RSS 2.0