It´s up to me,

I look around me
But all I seem to see
It's people going nowhere
Expecting sympathy
It's like we're going through the motions of a scripted destiny
Tell me where's our inspiration
If life won't wait
I guess it's up to me...

Bästa reklamen just nu,


På fredag smäller det!

På fredagen kommer äntligen den dagen som jag väntat på så länge. På fredag tar JAG, Josefin Forss studenten!Det är faktiskt svårt att fatta att jag lyckats ta mig igenom dessa tre åren på Huddinge gymnasiet. Det är så ruggigt nära nu och jag börjar få lite ångest för att jag inte vet vad jag ska göra efter studenten. Men va fan, det kan ju vara roligt att prova på att vara arbetslös någon gång också. Man ska prova allting minst en gång sägs det ju...


Jag har nu äntligen hittat en klänning att ha på mig på fredag också och betygen är satta så den här veckan blir bara en låååång väntan på studentdagen. Men jag har lovat mig själv att ta det lugnt med alkoholen på fredag för tydligen så får man inte "springa ut" med sin klass om man är "märkbart" berusad. Märkbart berusad? Vilket jävla skit snack.

  

Vi har i alla fall planerat champagnefrukost hemma hos mig och sedan bär det av till skolan för avsked och lite lunch. Klockan 13:00 så startar utspringet (kom och titta vettja!). Våran klass ska spring ut på femte plats har vi hört rykten om. Sedan blir det till att åka flak för hela slanten och sen skynda hem till mottagning och presenter. Senare på kvällen så ska vi titta förbi Klara och ladda inför kvällens partaj som kommer äga rum på World Trade Center faktiskt.


Men nej, nu ska jag sova lite skönhetssömn för jag känner mig lite sliten...


Men det är klart man är sliten efter 12 år i skiten.

Det är inte MIG det är fel på, det är DIG!

Man brukar säga - Det är inte dig det är fel på, det är mig. Men jag säger precis tvärtom till dig.
Det är inte mig det är fel på, det är dig.

Förstår inte vad du håller på med ibland. Tycker du om att se mig ledsen? Eller vad fan är det frågan om?

Intriger intriger,

Tro mig, ni vill inte vara i mina kläder just nu!

varför,

Vi som skulle ha så roligt tillsammans på lördag tjejer, vad hände?


Jag förstår verkligen ingenting. Man kan fan inte vara så enkelspårig som du är. Bara för att det inte blir som man planerat från första början så betyder inte det att man inte kan göra något alls.
Jag vill ju vara med er tjejer, jag saknar er. Förstår ni inte det? :´(


Städning på schemat,

Jag underhöll mig själv med lite garderobstädning för en gång skull.Titta så fint det blev!
 

Trist bara att resten av rummet ser ut som skit...


Födelsedags barn,

Grattis Patrick aka scarface på födelsedagen!
image155

Det är mycket man vill,

Jag skulle vilja ha en jeansjacka!
Helst skitsnygg. Helst skit billig.

Några förslag?


Islands bidrag till eurovision,



Detta är inget skämt gott folk, även om det verkar så i början...

Jävla skit skola, jävla skit arbete...

Klockan är nu 01:40 och jag sitter fortfarande hemma hos therese och skriver på mitt genetik arbete. Tack jävla skola för att ni inte låter mig få min skönhetssömn. Ska jag behöva gå runt och vara ful tack vare dig? Jävla skit skola...

Magaluf 7/6 - ?

Nu har vi bokat flyg till magaluf den 7/6. Så nu jävlar är det helt bestämt. Känns sjukt roligt men ändå läskigt. Nu är det inte lång tid kvar...Jag har redan resfeber.


Lugn helg,

Lugna helger = Tråkiga helger.

Nästa helg ska bli galen, för det har jag bestämt. :)

When you kiss me,

image149Oh, the world just goes away when you kiss me...

Vilken jävla tur,

Vilken jävla tur man kan ha ibland. Det är helt jävla otroligt att man kan ha sådant flyt som jag hade idag.
Tack gud för att du hjälpte mig att rätta till mitt lilla misstag idag. Tack tack och tack igen!

Nu bär det av,

Nu är det klart. Jag ska till magaluf och jobba i tre månader i sommar. Det pirrar i magen när jag tänker på det. Iiiiiiiii.

image147       image148

Någon som har tråkigt?

Någon som har tråkigt och har lust att skriva en debattartikel om genetik till mig? :) Snälla råååå.

...

Trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag kommer sakna dig...

"Inne" att dejta töntar,

Jag läste någonstans att det är "inne" att dejta töntar. Så nu har jag jag funderat lite på fördelar och nackdelar med att dejta en tönt. Här kommer dom.

Fördelar,
1. Det är kul att berätta för sina vänner om hur töntig han är.
2. Du behöver inte ha dåligt samvete om du är elak mot dom eller bedrar dom för dom är ju så himla glada att de får ha en tjej.
3. När du dejtar en trevlig och otöntig kille så visar det sig efter ett tag att han var en tönt i alla fall så det är lika bra att satsa på första bästa tönt från början.
4. Ömhet och kärlek betyder mer för en tönt som aldrig får det annars. Han är så glad över att få ligga så han kommer anstänga sig till tusen för att göra det så bra som möjligt för dig i sängen.
5. Killar är djur, de kommer bedra dig. Så då är det ju lika bra att skaffa en tönt så kanske det blir lite svårare för honom att bedra dig, men om han ändå lyckas så lär han ju vara dålig i sängen eftersom att han inte haft så många tjejer och då får den "andra tjejen" lida lite också.

Nackdelar,
1. Han är en tönt.

Ja, ni ser ju själva. Satsa på en tönt. Ni kommer inte bli besvikna!

Helgen,

I helgen har det varit helt underbart väder så jag kan inte beskriva hur glad jag var att jag slapp jobba.
I fredags var jag med vännerna i tantolunden. Vi grillade och drack lite vitt vin och cider. Det var jätte mysigt men kvällen slutade med intriger som vanligt...
I lördags åkte jag in till stan med storasyster och hennes vänner och drack lite öl på söder. Sedan åkte jag vidare till oxid där hanna var med några vänner bla Klara, Ebba och Erik. Det var trevligt men även denna kväll slutade med intriger...

Mysig helg har jag haft i alla fall men nästa helg ska ska jag jobba så då hoppas jag att det är riktigt pissväder. Visst är jag egoistisk? ;)

Myspys,

Nu när solen har tittat fram så har jag och mina vänner haft flera mysiga picknickar tillsammans. Tänkte lägga upp lite bilder ifrån dom.

image144 image145image146


Jag trivs med mitt liv nu, det gör jag verkligen.

Får man verkligen må så här bra?,

Det är konstigt hur allting plötsligt kan kännas så bra.
När jag vaknade imorse så gjorde jag det som en lycklig tjej och när jag gick hem ifrån skolan i solskenet så var det nästan som att få en orgasm. Jag mår bra idag. Jag mår så jävla bra idag! Jag tror inte att någonting kan få mig på dåligt humör idag faktiskt. Ikväll ska jag grilla i tantolunden med några vänner och det kan nog bli hur mysigt som helst. Allting som kändes jobbigt igår känns idag väldigt bra. Fan vad skönt det är att känna såhär.

Idag kommer det att ske mirakel, jag känner det på mig! :)


It feels so good, I knew that it would
Nothings gonna take this day away
Cos' it feels so nice, oh so right
Nothings gonna take this day away.

Warning keep out,

I should have a sticker on me
Saying warning keep out.

Mitt råd till dig - Dra nu, innan det är försent.

Jag känner att jag kommer såra dig och det är det sista jag vill så om jag vore du skulle jag lägga benen på ryggen och springa fort som fan. Jag är ingen lätt människa och jag har svårt för att visa mina känslor. Jag är som ett litet barn som är elak emot dom jag tycker om. Fan, jag vill inte tycka om dig men det gör jag.


En rolig sak ba,

Måste bara berätta om en rolig sak som hände härom veckan. Jag var hemma hos min vän Isabella och fixade mitt hår lite inför studentskivan. Sedan skulle hon följa med mig ner till Huddinge centrum när jag skulle hem och då får vi lite bråttom så vi slänger på oss ytterkläderna och går ut. Vi går ca 200 meter när jag försöker stänga min jacka. Det går lite trögt men tillslut får jag upp dragkedjan. Jag känner i fickan efter mitt busskort men istället så ligger det andra saker där som inte är mina. Jag tittar ner på min jacka och upptäcker att det är fel färg på den och att den sitter väldigt tajt. Jag utbrister allvarligt - Men det här är ju inte min Jacka! Vi får ett skrattanfall och inser att det är hennes 13åriga lillasysters jacka som jag fått på mig. Vi skyndar i alla fall tillbaka till henne så att jag får byta till rätt jacka igen. Vi skrattade gott hela vägen till centrum.
Det är fortfarande ett mysterium för mig hur jag lyckades få på mig hennes lilla jacka. Haha.


Skål för SpM05!

image141

Onsdagkväll,

Jag ber om ursäkt för mitt förra inlägg men jag var så jävla irriterad på våran kära kock i skolan. Han vet mycket väl att jag går där men ändå så låter han mig inte äta eftersom att jag glömt mitt passerkort hemma. Han har attitydsproblem och det vet alla. Jag hoppas att han snart får sparken, för han passar verkligen inte i en skola. Han skulle vara på någon anstalt eller någonting så kan han få skrika hur mycket han vill.

Snart börjar derbyt. Djurgården - Hammarby. Jag gissar på vinst för Djurgården med kanske 2-1. Vad tror ni?

Jävla kuk kock,

Tack för maten jävla kuk kock! Det var sjukt äckligt. Du kan behålla dina fula gardiner och äckliga salladsbuffé för dig själv. Ska bli skönt att slippa dig cp.

Jag mår bra nu,

Det finns så himla mycket som jag skulle kunna skriva i den här bloggen just nu men jag orkar inte. Jag har inte tid att skriva för det är så himla mycket som händer just nu men jag mår bra och det är väl huvudsaken, eller hur?


Studentskiva,

Idag är det onsdag och jag börjar äntligen bli mig själv igen efter skivan. Jag hade varit nervös hela dagen för att skivan skulle bli bra så när jag väl slappnade av och började dricka så slog det till ganska ordentligt. Men trots lite för mycket alkohol så hade jag väldigt roligt på våran studentskiva. Det finns så klart mycket att klaga på men helheten var väldigt lyckad.

Tack SpMo5 för en lyckad kväll!

Stressad igen, fan!

Det är så sjukt mycket kvar att göra till studentskivan imorgon så nu är jag lika stressad igen som jag var innan jag åkte till norrtälje. Ska bli skönt när allting är klart så vi bara kan fokusera på att tagga till inför skivan!


Hemma som en ny människa,

Jag har varit i norrtälje över helgen med hela tjocka släkten. Det har varit jätte mysigt. :) Vi har spelat brännboll och grillat och jag har haft mycket tid till att bara busa med mina småbröder och fundera över saker och ting. Jag känner mig mycket mer avslappnad nu än vad jag gjorde innan jag åkte dit.

Det har varit så otroligt mycket att fixa till våran studentskiva som är på måndag. Det är mer än vad man tror som måste fixas. Vi är fortfarande inte klara med allt men eftersom att jag är mer avslappnad nu så känns det bra i alla fall. Vi får ta problemen som dom kommer och försöka lösa dom, ingen mening att oroa sig i onödan.

Tänkte avsluta med att säga tack till alla som jag känner bara är att dom finns till. Jag är så glad att jag är frisk och att jag har så underbara vänner. Det känns nästan som att jag har fått en religiösupplevelse i norrtälje. Haha.


RSS 2.0