Det absolut värsta som kan hända,

1. Bussen kommer försent
2. Stiftet i blyertspennan tar slut
3. Varmvattnet tar slut i duschen precis när man har schamponerat sig
4. Man loggas ut från msn och måste vänta 30 sekunder tills man kan återanslutas
5. Någon idiot sätter sig brevid dig på bussen när det finns typ 20 platser där idioten kan sätta sig
6. Det finns för många rätter att välja bland på take away menyn
7. Fantan var slut i affären så man får nöja sig med loranga istället
8. Text tvs sida "på tv just nu" fungerar inte så man är tvungen att zappa runt mellan kanalerna
9. Du har ätit så mycket att du inte orkar efterätten
10. Det är alldeles för lite lim på post its lapparna
11. Ingen online på msn som kan hjälpa en med läxorna
12. Repriser på dåliga såpor på tv
13. Mobilen har ingen teckning eller batterier
14. Det går flera bra program på tv så man kan inte bestämma sig vilket man ska välja
15. Datorn stängs av precis när man ska spara någonting viktigt
image12

Vattukvinnan - that´s me

Vattukvinnan,

Hon startar långsamt. Djuriska drifter är inte vad som betyder allt för henne. Hon föredrar att idealisera kärlek och omge den med ömhet. Kärlek är en mozartsymfoni, inte rolling stones. Kom inte till hennes säng på jakt efter vild och hämningslös hängivelse. Men när du väl har hetsat upp henne går hon med på vad som helst.

Hon är ytterst fantasifull och har ett livligt intresse för att prova nya vägar att uppnå njutning.
Hon tycker att vad som helst som ökar hennes älskares njutning är värt att prövas. I sängen räcker det med att du föreslår något, hon kommer glatt gå med på det. Hennes värme och förståelse är särskilt verkningsfulla när det gäller män som är hämmade eller psykologiskt impotenta.

Faktum är att vattukvinnans svaghet är att hon i sin iver att behaga andra ofta sätter andras behov före sina egna. när hon blir besviken i kärlek vänder hon sig lätt till onani för att bli kvitt sina spänningar.

Vattukvinnan blir offer för en äkta man som har en fru som inte förstår honom. Det här är en kvinna som alltid har sina egna ideér. Ingenting är för långsökt eller konstigt. Hennes behov att behaga gör så att hon gör allt som sin älskare kräver.Oralsex kan innebära att hon låter älskaren ejakura sin säd överhennes hår och ansikte. Om hennes älskare tycker om det kan det inte vara felaktigt.

Detta gäller även kvinnor. Vattukvinnan kommer att drivas in i en lesbisk affär helt enkelt för att hon inte kan stå ut med att se en vän olycklig bara pga brist på sex.


image10

I wanna kiss you all over, and over again!

image9

Sommarskola hej hej sommarskola

Fy fan för sommarskola :/ Sitta inomhus och plågas i tre veckor till bara för att kanske kanske kanske få ett godkänt. Det suger! Jag vill bara vara ledig och ligga och sola i min nya bikini :(
Ja ja jag måste klara det här nu så att jag kan känna mig stolt nästa år när jag står där på flaket..! Fy fan vad jag längtar till studenten. Det är inte klokt!

Ja ja nu ska jag sluta klaga. Imorgon ska jag faktiskt åka in till stan med min kära vän ThereseLo och checka lite nya sommarkläder och skor och det blir säkert jätte trevligt skulle jag tro.

Puss och snusk

image8

One more try,

Ett försök till är det värt men fungerar det inte den här gången så var det väl inte "meant to be". Håller verkligen tummarna för att saker och ting ska fungera!

Många av mina vänner gör slut just nu. Undra vad det beror på. Kan det bero på att alla män ( i detta fallet pojkar ) måste ut och sprida sin "säd" på sommaren eller vad beror det på?

So maybe this one guy is worth all these tears you´ve been crying. Maybe he is worth forgiving after he´s ripped your heart out. Maybe he really is worth all that you think he is. But maybe he´s not. How do you know?
You will never know until you clear your eyes of the tears, and clear your heart and mind of the pain.
So cry your eyes out until you have nothing left, sob your heart out until it all feels numb. Then open your eyes and see this guy for the first time. Is he all you thought him to be?
Or just another boy, dressed up as the man of your dreams?

image6     image7

Dags att bli gravid?

 image5

Vad tycks om mitt och Adam Brodys barn?  ;)
Blev det inte en "perfect match"?

RSS 2.0