Galen onsdagskväll,

Kvällen började ganska tråkigt. Vi var ett helt gäng som gick till Ego. Efter ca en halvtimme gick nästan hela gänget vidare till The taste. Vi stannade kvar i förhoppningen om att vi skulle gå till white room efteråt men så blev det såklart inte. Arga som bin gick vi mot tunnelbanan för att åka hem. Men självklart så har tunnelbanan slutat gå och det går inga bussar så vi skulle bli tvugna att  GÅ till centralen. Inte för att det är särskilt långt men med skyhöga klackar och 10 minusgrader kändes det inte som ett alternativ. Therese och jag slog oss uppgivet ner vid en tom busshållsplats. Vi hann bara sitta där i några sekunder innan vi blev uppraggade av några småkillar. Vi bestämde oss för att gå till mcdonalds och värma oss. Vi satt där på mcdonalds i över två timmar och fick reda på mycket om dessa småkillar. De var födda år 1991 och bodde i solna. Philip var oskuld och ville gärna bli av med den men det viktigaste av allt, MARTIN ÄR BÖÖÖÖG! ( Internskämt ).

När vi tillslut hittade bussen som skulle gå till gullmarsplan så var vi överlyckliga. Den lyckan höll i sig ända tills vi kom fram till gullsmarsplan och insåg att alla bussar mot huddinge var inställda. Nu var nära på att ta en taxi tillsammans med en väldigt "feminin" kille men istället så hittade vi en otroligt trevlig busschafför som släppte in oss på sin buss så att vi fick värma oss och sedan efter lite övertalning så satte han på hög musik. Vi släppte loss inne på partybussen och det är en upplevelse vi sent kommer att glömma.

När bussen mot södertälje tillslut kom så ville vi inte åka hem längre. Nu var vi taggade igen så vi hittade på egna sånger och sjöng högt och ljudligt hela vägen hem. Hemma så rotade vi i alla skåp och hittade det optimala fyllekäket. Chips, Vanlijte, Granatäpple sorbet och lite vatten MED is i. Haha sen gick vi och la oss i skedställningen och somnade på stört.

Jag saknar redan våra små 16-åringar men som tur var så tog therese lidingökillens nummer så nu kan vi ju ringa honom när vi känner för att ha lite donken sällskap.

Kvällen blev rätt lyckad ändå när man tänker tillbaka på det.

Kommentarer
Postat av: Martinis

Hurru din lilla snorkråka.. såg att du hade slagit mig en pling här om dagen.. ville du nått spec? har nämligen inga cash på mobilen ..;)

2008-03-28 @ 13:19:37
Postat av: Josefinis

Jag vill ju träffa dig nu på påsklovet men såklart har du åkt ner till din sketna pojkvän. ;) Slå mig en pling någon dag så får vi catch up, you know. ;D

2008-03-28 @ 20:27:36
URL: http://josefinforss.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0