Ett litet hatinlägg bara (det var länge sen nu),

JAG HATAR SL OCH SJ OCH VAD FAN DET HETER! De har tvingat mig att springa från karlberg till st eriksgatan 115 två dagar i rad nu för att de inte kan följa sina tidtabeller. Imorgon tänker jag åka en halvtimme innan jag brukar för att slippa råkuta ifrån karlberg. Det är inte speciellt kul att komma till jobbet svettig varje dag, kan ni feta kärringar på sl förstå det?!?

Förlår för det sista men jag är upprörd. Gillar inte motion förstår ni. Nu måste jag smälla i mig ett helt glasspaket och en stor chokladkaka för att kompensera detta. xx

Tack,

Det är dina uppmuntrande ord och tanken på att du alltid finns där som gör att jag orkar gå upp på morgonen. Tror aldrig jag har tackat dig för allt som du har gjort för mig. Tack för att du bryr dig om mig. Jag ska inte göra dig besviken igen,
 Jag lovar!



Onsdag.

Imorgon kommer familjen hem då...Lite blandade känslor inför det. Självklart har det varit helt underbart skönt att vara ensam hemma i nästan tre veckor. Kunnat göra vad jag vill, när jag vill,  har varit super. Men självklart har jag saknat dom också. Saknat att det alltid är någon hemma när man kommer hem och saknat att det alltid finns mat i kylskåpet.
Kommer säkert vara skönt att dom är hemma i ca 1 vecka, sen kommer jag bara önska att de åker iväg igen...

Men men jag har jobbat idag och det gick faktiskt bra. Finns däremot väldigt konstiga människor därute. Kan inte riktigt begripa mig på hur folk orkar ringa in och tjaffsa med en kundservice. Dom måste ju förstå att det inte är vårat fel att de inte kan betala sina jävla räkningar i tid. Hur som helst blir man grymt glad när man får en glad och trevlig kund. Som en man jag pratade med idag på eftermiddagen. Han sa att jag var minsann en riktig liten promlemlösare! En riktig liten problemlösare, sug på den ni. ;)

Godnatt världen.

Tisdag,

Hade sovmorgon idag men någon ( nämner inga namn ) väckte mig ändå kl 10 med ett sms. Men det var nog ganska bra för jag har ganska mycket jag måste hinna med innan jag måste gå och jobba kl 15. Jag måste diska, hänga upp tvätten, vattna blommorna, dammsuga och allt sånt där tråkigt som jag bara skutit upp de senaste dagarna. Men snart kommer familjen hem och då måste huset vara i tipp topp skick. Hoppas de har köpt med sig någonting fint till mig från thailand.

Snart är det reunion, punkt.

Måndag,

Mysig måndag. Hade sovmorgon till kl 13 och sedan mötte Therese upp mig på jobbet för vi skulle åka till sergel och se High school Musical 3. Filmen var jätte mysig men vi var nog bland de äldsta på salongen. Det slog mig på jobbet hur konstiga människor det finns. Det finns människor som bara älskar att bråka om allting. Jag pratade med en kund i över en halvtimme om 8 kr som hade blivit felplacerade. Men jag menar, 8 kr?!? vem bryr sig? Vem orkar ringa in och bråka om det? Förmodligen folk som har väldigt tråkiga liv!!!



Kan inte tiden bara stanna upp ett slag. Jag vill inte bli äldre nu, jag vill vara 19 ett tag. Jag är inte redo för att växa upp och ta en massa ansvar. Det är en massa saker jag måste hinna med innan dess. Kan inte tiden stanna upp, bara några år.

Söndag,

If you want me, it takes more than a wink,
And more than a drink, more than you think.

Lugn helg,

En lugn helg, en väldigt väldigt väldigt lugn helg. Gick hem tidigare från jobbet i fredags och åkte direkt till vårdcentralen där jag fick göra en massa prover. Visade sig att jag hade någon slags halsfluss så det var bara att ta en tripp till apoteket och hämta ut penicillin och sedan ta det lugnt. Blev alltså mycket film och godis i helgen. Min kropp skriker efter att få dansa och att få i sig lite alkohol. Men jag och Therese har bestämt att vi ska köra utgång på onsdag istället. Hoppas att det blir av. Helgen gick väldigt fort och nu är det söndag igen. Ska kura ihop mig i soffan med lite hallon sorbet och kolla på "ensam mamma söker". Ser alltid fram emot söndagskvällarna, när man får titta på lite romantik och äta onyttiga saker.


Tack Therese föresten, för en mysig Jokkmokk dag. ;)

Fredag,

Sitter på jobbet, börjar om en kvart. Mår pissdåligt. Har ont i halsen och kan inte svälja och extremt ont i ena örat. Måste nog ringa vårdcentralen och boka en tid. Kul att bli sjuk såhär till helgen, jätte kul!


Minuspoäng,

GÅ OCH HÄNG DIG ELLER NÅGOT, MIG KVITTAR DET.


Torsdag,

Torsdagar brukar vara tråkiga dagar, men idag har jag faktiskt haft det ganska kul. Hade sovmorgon imorse och det är ju alltid skönt. Sen jobbade jag och fick dras med ett antal jobbiga kunder , men jag höll humöret uppe eftersom att jag visste att jag bara skulle jobba i 4 timmar. Sedan åkte jag till skutan och käkade plankstek. Det var riktigt mumsigt. Imorgon ska jag däremot jobba 9 timmar så det blir väl bara till att gå och lägga sig efter det. Men sedan är jag ledig hela helgen, så får hoppas på att det händer någonting roligt. Några förslag?


Pluspoäng,

Killar som kan laga mat, det gillar jag!
Tack P för middagen. Det uppskattas verkligen. Fler pluspoäng till dig...

you´ve got that something
something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream.


Torsdag,

Är ensam hemma för tillfället och det är hur skönt som helst. Har inte varit hemma så mycket men när jag varit det så har det varit underbart skönt med lite tystnad. Just nu kollar jag på Våra bästa år. Det är spännande vill jag säga. Jag håller också på och bakar scones, hoppas att dom blir goda.

Ha en trevlig dag.

En uppdatering,

Har inte bloggat på en evighet nu. Anledningen till det är att jag inte har haft någon tid överhuvudtaget.
Lite uppdatering om vad som hänt de senaste dagarna ska ni få i alla fall.

* Josefin har skaffat ett jobb.
* Josefin har tröttnat på att jobba.
* Josefin har varit ute med syster på hirschenkeller. Det var sådär.
* Josefin och Therese åkte ända ut till solletuna en lördagkväll för att bli stupfulla och någon av dom spydde som en gris i toaletten.
* Josefin ångrar sig., otroligt mycket.



Tankar om drömmar,

Somliga säger ju att allt man drömmer symboliserar någonting. Jag drömde att min pappa var bisexuell, undra vad det symboliserar?


Höstdepp,

Måste det vara höst? Vad är det för bra med den årstiden egentligen?
Sitter på jobbet och rådeppar. Familjen är i thailand och har det bra och här sitter jag en fredagkväll, utan någonting att göra. Vädret är trist och jag vill helst av allt bara gå hem och lägga mig under täcket och vänta tills det blir vår. Men det kan man ju inte göra, inte när man har jobbintervju på måndag. Får väl se till att få jobbet och jobba ihjäl mig så att jag inte märker att mitt liv suger just nu.

Jag tror att jag skulle behöva Betnér just nu, han skulle gärna kunna få krypa in under täcket med mig, men då hade jag nog inte kommit fram till våren heller. Vad hade kunnat vara bättre än en rolig, sarkastisk, snygg och sexig man under sitt täcke i flera månader? Ingenting.



Fredag,

Sorry but I've gotta be strong and leave you behind.

Nu är det helg,

Äntligen FREDAG, men jag ska jobba till kl 19. Ingen aning om vad som händer sen men någonting blir det säkert.
Trevlig helg.


Söndagkväll på heron city,

Var på heron city igår kväll och bowlade tillsammans med Isak, Martina och Patrick. Det var jätte kul men det märktes att det var länge sen jag bowlade. Jag förlorade... Alla ni som känner mig vet att jag hatar att förlora men det gick ganska bra igår faktiskt. Inga sura miner alls. *Stolt* Det var nog killarnas tur kväll, Isak vann första serien och Patrick vann den andra. Grattis Grattis Grattis till er får man väl säga.  ( men ni hade nog mest bara tur. )

Oh, this is the start of something good, don´t you agree? ♥



GRATIS MAT TILL DE HÅRT ARBETANDE,

Kan någon bara ge mig lite mat? Jag håller på att svälta ihjäl här på jobbet.

Don´t make this more complicated than it is.

Jag är inte redo än, vet inte om jag någonsin kommer att bli det.

TAKE ME BACK!,


Trist på jobbet,

Idag är det söndag och jag sitter på jobbet och försöker plugga men det är så tyst här så man nästan blir rädd. Ingen som känner för att komma och köpa lite glasögon kanske? Det var mycket roligare på jobbet igår när jag jobbade tillsammans med Olle. Olle är en äldre man men det känns ungefär som att vi är lika gamla. Han går runt på jobbet och sjunger och dansar och igår utbrast han. - Snart är det november och då kan man ju lika gärna gå och hänga sig. Men va fan, gå och hänga sig det är ju mitt uttryck ju! Han är i alla fall helt kanon och det är trist att han inte är här idag. Är lite småbakis idag föresten. Jag var ute på stan och svängde mina lurviga igår. Det blev nog några glas vin  för mycket för jag mår lite illa idag. Vi var en sväng hemma hos Peter "beach hunken" molander på "förkrök". När vi kom dit så blev vi chockade för att det var så mycket folk vi kände där. Halva maggan gänget var där och det var superkul att träffa dom igen! Vi pratade om att vi skulle ha en reunion allihopa snart och jag hoppas verkligen att det blir av.  Sedan mötte vi upp Alexandra och co på Ice. Alexandra fyller nämligen 19 år idag och jag hoppas att hon får en riktigt bra födelsedag. Sedan blev jag och therese utslängda, men det känner jag inte för att prata om idag. ;) Vi tog en sväng förbi Vanilla men det sög som vanligt så vi åkte hemåt. Jag skulle åka den läskiga nattbussen hem själv men jag hade tur och mötte T som skulle åt samma håll så jag slapp.

Nu ska jag gå och fylla på förrådet med linsvätska, ni får ursäkta.


Hårda killar vs mjukisar?

Jag har helt bytt stil när det kommer till killar. Förut gillade jag killar som såg hårda ut, typ tommy lee.  Nu är min drömkille en tönt med fina tänder, typ Jesper i Idol. Han är underbar!

Fredagkväll,

Är hemma en fredagkväll för en gång skull. Det känns sådär. Har varit och firat lillebror som fyllde 12 år idag. Vi åt på Mandarin City på sveavägen. Det var sjukt gott men nu är jag så mätt att jag inte orkar göra någonting. Funderar på att möta upp Isak och co och ta en öl någonstans men får se hur det blir med den saken. Det är ju faktiskt Idol och Fredag hela veckan. Har även städat mitt rum idag så man kan faktiskt nästan vistas där nu.
Ha en trevlig fredagskväll, om ni har tur kanske vi ses ute i vimlet. ;)

Äntligen fredag,

Grattis lillebror på födelsedagen!

Lite planer inför helgen då,

* Köpa en present till lillebror
* Fira lillebror ikväll
* Fira Alexandra imorgon
* Kanske titta förbi "beach hunken" på förkrök
* Fira Joakim
* Jobba jobba jobba.

Herregud vad många som fyller år den här helgen. Grattis Grattis Grattis allihopa!


Pluspoäng till dig,

Jag gillar när killar orkar anstränga sig och komma och möta en vid bussen, det är pluspoäng på det ska ni veta. ;)

Tråk torsdag,

Hatar torsdagar, speciellt när det är tråkigt väder som idag. Var i stan en stund idag men det var inte roligt alls. Det är inte så roligt att kolla affärer om man inte har några pengar har jag märkt. Tog upp med mamma att jag funderade på att börja jobba på en nattklubb som ska öppna om några veckor. Hon fick fnatt och sa att om jag skulle börja jobba på en nattklubb så får jag inte bo hemma längre. Hon sa att hon inte ville ha en dotter som jobbade på en nattklubb, men vadå vill hon hellre ha en dotter som är arbetslös?

Tråk torsdag,

Hatar torsdagar, speciellt när det är tråkigt väder som idag. Var i stan en stund idag men det var inte roligt alls. Det är inte så roligt att kolla affärer om man inte har några pengar har jag märkt. Tog upp med mamma att jag funderade på att börja jobba på en nattklubb som ska öppna om några veckor. Hon fick fnatt och sa att om jag skulle börja jobba på en nattklubb så får jag inte bo hemma längre. Hon sa att hon inte ville ha en dotter som jobbade på en nattklubb, men vadå vill hon hellre ha en dotter som är arbetslös?

Deppig tisdag,

Jag har kommit på en sak. Jag måste hitta på en ny tv kanal. Den ska heta typ deppkanalen och visa endast deppiga serier och sorgliga dokumentärer om människor som förlorat hela sin familj eller tappat båda benen och armarna och sedan blivit blinda. Den ska visa fredagsfilmer utan lyckliga slut och spela deppig musik och uppmuntra människor till att bara sitta och deppa och gråta över sina sorgliga liv.

En sådan kanal skulle i alla fall jag vilja titta på. Jag blir så jävla irriterad på alla kanaler som bara ska visa komedi serier och filmer med lyckligt slut.
Jag vill bara sitta och deppa framför tv´n, kan ni bara låta mig göra det?

Jag är deppig ikväll om ni inte redan märkt det, mycket tack vare en viss person som inte ringer...

Passande låt,

Du säger du vill ha mig
Du kan hoppa upp och ta dig
Du har ingen charm, ingen stil och rostig bil
Jag kräver mycket mera
Än en sönderpökad säng
Jag är ingen våpigt, billigt slit och släng.


Slynor,

NI ÄR SLYNOR OCH JAG BLIR ÄCKLAD AV ER!

Fattar inte hur ni kan umgås med dom, dom är fula och ofräscha. Antar att somliga gör vad som helst för att få ligga.

Någonting jag längtar efter,



Någonting som är sjukt mysigt är att duscha tillsammans med en kille. Man är nakna och sårbara och man kan inte göra så mycket mer än att bara stå där och se på varandra. Att tvåla in varandra är också väldigt mysigt och känna det varma vattnet rinna över bådas nakna kroppar. Min dusch är exta mysig att duscha i eftersom att man kan sätta på ånga så att det blir riktigt hett och så kan man sätta på radion, lugna favoriter rekommenderas. Det finns mycket man kan göra i duschen men jag föredrar att bara duscha tillsammans och kramas och sedan göra lite mer avancerade grejer i sovrummet. Det är ändå inte så lätt att göra i duschen...

Att duscha ensam kan vara mysigt men att duscha tillsammans är fan så mycket mysigare.

Höstdag på djurgården,

   

Idag har jag och min trogna vän Therese varit på djurgården och promenerat. Det var meningen att vi skulle ta en sväng förbi skansen men det höll på att stänga när vi väl var framme. Så vi tog en promenad upp till singelbacken, och sedan vidare till rosendals trädgårdar. Vi hade hört att det skulle finnas ett bra fik där så vi promenerade dit. När vi väl var framme så upptäckte vi att fiket var stängt på måndagar. Av veckans alla 7 dagar lyckas vi pricka in den enda dagen då det var stängt. Vi var vid det laget ganska hungriga så dagen fick sluta med en kärleksmiddag på mandarin city på sveavägen. Vi åt buffé och självklart ville vi ha valuta för pengarna så vi åt tills det pyste ut ur öronen på oss. Vi rullade i alla fall därifrån till huddinge centrum där vi hyrde en film och åkte hem till mig och myste lite till.
Vi hade en otroligt mysig heldag helt enkelt.

Helg,

Vad ska jag säga om denna helgen då? Kan ju börja med att berätta att det blev utgång båda dagarna.  Fredagen slutade efter mycket diskussion på huset gamla stan. Jag var nykter hela kvällen och hade inte så speciellt kul. Kvällen räddades av underbara Hjalmar och Erik från magaluf som höll mig sällskap hela kvällen. På lördagen hamnade vi på skutan i segeltorp där lillasyster Martina jobbade i baren. Hon gjorde många goda drinkar åt mig, lite för många skulle man kanske kunna säga. Jag snubblade hem och mådde inte så bra under natten och morgonen därpå. Det bästa med lördagkvällen var helt klart alla underbara människor som var på skutan. Hjalmar och Erik fick nog ett bra intryck av segeltorp och vi får verkligen hoppas att de kommer tillbaka snart igen.  :)


Torsdagen,

Tack Therese för ikväll och för alla kvällar som jag får dela med dig. Jag är så tacksam över att ha dig som vän så det kan du nog inte förstå. Du är den enda jag kan dela allting med och jag tror att så länge jag har dig i mitt liv så kan det inte gå helt käpprätt åt helvete. Du får mitt att le när jag bara vill gråta och därför älskar jag dig.
Jag gör allt för dig gumman, det är bara att be mig.

Nu måste jag nog gå och lägga mig men först ska jag ta och läsa ett kapitel ur min fantastiskt spännande bok, Aldrig fucka upp av Jens Lapidus.
Godnatt världen.

Förlorad vänskap2,

Skrev om denna person i min blogg för ganska precis ett år sedan. Oktober 2007. Då skrev jag om förlorad vänskap och om hur tråkigt jag tyckte att det var att våran vänskap skulle ta slut pga en kille. Nu måste jag tyvärr säga att samma sak har hänt igen. Vi blev vänner igen där ett tag och det var jätte bra allting, förutom att hon tagit tillbaka denna kille som jag då skrev om. Jag minns att jag skrev att jag önskade att du bara kunde öppna dina ögon och se vem han verkligen är. Men det gjorde du inte, och jag accepterade det.


Jag kunde acceptera att du valde att vara med honom för att du älskade honom. Men det jag aldrig har kunnat acceptera är att du inte trodde på mig när jag berättade för dig vilket jävla arsle han var. Jag såg med mina egna ögon honom göra någonting som jag ( kan bara prata för mig själv ) ALDRIG skulle acceptera att min pojkvän gjorde. Men du trodde på hans lögner och han fortsatte sitt dubbelliv. Jag har hela tiden tyckt att det var jobbigt att lyssna på när du pratade om hur bra han var för hela jag skrek inombords - nej, han är inte värd dig! Men du ville ju som sagt inte veta.


Vi har varit  väldigt nära vänner men när jag nu igen berättade för dig vad jag hade hört och vad jag visste om honom så var det självklart mig du blev arg på igen. Förstår du inte att alla vet, men ingen är modig nog att berätta för dig. Jag berättar för dig därför att jag är din vän och jag hatar att se att han manipulerar dig till att tro på hans lögner.

Våran vänskap är nu över. Jag försökte skriva ett sms till dig idag för att kanske kunna göra allting bra igen men då svarade du - Hoppas att du är nöjd för nu har jag ingen kvar. Du fick som du ville...
Om du överhuvudtaget kände mig skulle du veta att det har jag aldrig velat. Jag har alltid velat ditt bästa men det kommer du nog aldrig att inse!


Tack A för att du förstört våran vänskap. Det är iofs inte bara ditt fel, du lekte runt eftersom att du visste att hon tillät dig att göra det. Så man kan ju säga att det var både du och hon som förstörde den. Jag önskar att jag aldrig fått veta vem du var men nu vet jag det och jag står inte ut med att se dig leka med min väns känslor. Du är en hemsk människa, En mytoman, En player och jag kommer aldrig att respektera dig. Jag önskar att du aldrig blivit född för då hade detta aldrig hänt.


Fool her once, shame on you. Fool her twice, shame on her!

All because of you,

More and more, I start to realize,

I can reach my tomorrow,

I can hold my head up high,

And it's all because you're by my side.

Händelserik onsdag,

Tidig uppgång - ca 05:45.

Möta upp Therese på tåget - ca 07:30

Centralbadet - ca 08:00


Denna onsdagen var den bästa på länge. Jag och Therese bestämde oss för att gå upp tidigt för en gång skull och åka till centralbadet för en spa dag. När vi kom dit så började vi med en rejäl frukostbuffé. Buffén bestod av allt du kan tänkas vilja ha till frukost. 1 timme senare och ganska så mycket mättare gick vi ner till receptionen där vi fick välja 3 spasaker som vi ville ha med oss in. Vi valde Lermask, Fuktmask och någon bodyscrub.

Vi var på centralbadet i nästan 5 timmar och det var hur mysigt som helst. Men konstigt nog var vi inte ett dugg utvilade när vi gick därifrån utan hur trötta som helst. Men vi lyckades hålla oss vakna och knallade runt på stan en stund. Det tog Therese högst en kvart att shoppa upp alla sina presentkort på HM, men hon hittade mycket fint. Även jag hittade en klänning och ett halsband. Vi knallade runt på stan och diskuterade vad vi skulle hitta på. Efter många konstiga förslag så som spela schack i kulturhuset och gå på junibacken så kom vi fram till att vi ville träna! Vi gick och letade på lite olika ställen efter ett roligt pass och SATS på fridhemsplan hade ett funk pass som verkade kul. Vi anmälde oss och sen gick vi och käkade lite donken innan träning, det är bra, eller?!? Det var ett roligt MEN avancerat pass. Efter det var vi helt döda både i kroppen och i huvudet så vi åkte hemåt under tystnad.

Det är bra jobbigt att vara på spa ska ni veta...


Annat som sagts och gjorts under onsdagen:


- Det är säkert dyrare på SATS stureplan än andra SATS. En dum blondin leker smart.

- Fan, jag fick en droppe i huvudet, utbrister jag när det spöregnar ute. Konstigt Josefin?

- Om hon vågar gå över gatan när det är rödgubbe så vågar fan vi det också, skriker den dumma blondinen igen och pekar på en tant som går över vägen.



Until the end when we part

I will give you my heart.

And I promise to love you

With all that it is.

And I promise to be there

Whenever you need me.

Because you'll always be my best friend.


RSS 2.0