Vattukvinnan - that´s me

Vattukvinnan,

Hon startar långsamt. Djuriska drifter är inte vad som betyder allt för henne. Hon föredrar att idealisera kärlek och omge den med ömhet. Kärlek är en mozartsymfoni, inte rolling stones. Kom inte till hennes säng på jakt efter vild och hämningslös hängivelse. Men när du väl har hetsat upp henne går hon med på vad som helst.

Hon är ytterst fantasifull och har ett livligt intresse för att prova nya vägar att uppnå njutning.
Hon tycker att vad som helst som ökar hennes älskares njutning är värt att prövas. I sängen räcker det med att du föreslår något, hon kommer glatt gå med på det. Hennes värme och förståelse är särskilt verkningsfulla när det gäller män som är hämmade eller psykologiskt impotenta.

Faktum är att vattukvinnans svaghet är att hon i sin iver att behaga andra ofta sätter andras behov före sina egna. när hon blir besviken i kärlek vänder hon sig lätt till onani för att bli kvitt sina spänningar.

Vattukvinnan blir offer för en äkta man som har en fru som inte förstår honom. Det här är en kvinna som alltid har sina egna ideér. Ingenting är för långsökt eller konstigt. Hennes behov att behaga gör så att hon gör allt som sin älskare kräver.Oralsex kan innebära att hon låter älskaren ejakura sin säd överhennes hår och ansikte. Om hennes älskare tycker om det kan det inte vara felaktigt.

Detta gäller även kvinnor. Vattukvinnan kommer att drivas in i en lesbisk affär helt enkelt för att hon inte kan stå ut med att se en vän olycklig bara pga brist på sex.


image10

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0